Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ilyenek a menyasszonyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a menyasszonyok?

Figyelt kérdés

Kicsit unatkozom, így aki megsértődik rá az ne vegye magára:

Én menyasszonyként nem érdeklődtem semmi más iránt csak az volt a lényeg hogy lehető legolcsóbban kijöjjön.De a többi menyasszony képes azon agyalni,milyen zene szóljon a torta vágás alatt vagy hogy milyen fülbevaló illik a fátyolhoz:D

Nem értem amit én egyedül is ki tudtam találni az miért olyan nehéz másoknak illetve miért tart vagy 1 évig ezt kitalálni? Nekem erre elég volt pár hónap.

Ami a legjobban a zavar,hogy az ideges menyasszony mindenkit beszív a stressz zónájába.

2013. okt. 16. 16:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek egyformák az igényei (és a lehetőségei).
2013. okt. 16. 16:57
 2/23 A kérdező kommentje:
megjegyzem ez csak költői kérdés és kíváncsi vagyok,hogy csak én vagyok ilyen lányokkal körülvéve?
2013. okt. 16. 16:58
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyenek, mert mindenki másmilyen és mindenkinek más a fontos.

Én kb magasról tojtam az ilyesmire, mégis klassz esküvőm volt.

Nem igazán érdekel, hogy ki mit csinál, mindenki máshogy érzi jól magát. Stresszelni meg nem hagyom magam.

2013. okt. 16. 16:58
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát tudod ez olyan, hogy van aki bemegy a mekdöncibe, mert úgy gondolkodik, hogy "mindegy, csak olcsó legyen és kaja". A másik emberfajta pedig a Costesbe vagy az Onyxba tér be, mert úgy van vele, hogy ha megteheti és telik rá, akkor már legyen minőségi, ne pedig bazári. Ennyi.
2013. okt. 16. 16:59
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Én se a legdrágább esküvői dolgokat szeretném megvenni. De ha az egyik ruha 15 000-rel többe kerül, és az jobban tetszik mint az olcsóbb akkor azt fogom megvenni/kölcsönözni.
2013. okt. 16. 17:01
 6/23 A kérdező kommentje:
az még érthető,hogy kinek mire van igénye illetve pénze(én is próbáltam minél többet spórolni),de miért van az hogy a mostani menyasszonyok túúl stresszesek és ezt másokon vezetik le? én pl ha stresszelek gőz erővel takarítok,de nem szedem le más fejét:D
2013. okt. 16. 17:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Te konkrétan hány menyasszonyt ismersz, aki rajtad vezette le a feszültségét?
2013. okt. 16. 17:05
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
Mert menyaszörnyeké válnak.
2013. okt. 16. 17:06
 9/23 A kérdező kommentje:
húú nem egyszerre:D én 2-őt ismertem és sok ismerősöm is panaszkodik az ő barátnőjére. Lényegében mostanában hallom vissza mindenkitől.
2013. okt. 16. 17:07
 10/23 A kérdező kommentje:
tényleg volt már valakinek tapasztalata egy extrém menyaszörnnyel?
2013. okt. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!