Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ilyenek a menyasszonyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a menyasszonyok?

Figyelt kérdés

Kicsit unatkozom, így aki megsértődik rá az ne vegye magára:

Én menyasszonyként nem érdeklődtem semmi más iránt csak az volt a lényeg hogy lehető legolcsóbban kijöjjön.De a többi menyasszony képes azon agyalni,milyen zene szóljon a torta vágás alatt vagy hogy milyen fülbevaló illik a fátyolhoz:D

Nem értem amit én egyedül is ki tudtam találni az miért olyan nehéz másoknak illetve miért tart vagy 1 évig ezt kitalálni? Nekem erre elég volt pár hónap.

Ami a legjobban a zavar,hogy az ideges menyasszony mindenkit beszív a stressz zónájába.

2013. okt. 16. 16:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Most ennyi erővel leolthatnálak kérdező, mert nekem pl. pár óra volt a ruha kiválasztása (netről rendeltem), a zenét is egy-két óra alatt elintéztük, más meg nincs is hátra, csak vennem kell még egy pár fehér körömcipőt, de ennyi. Összesen kb. egy nap lesz a készülődésem mindennek együtt, nem kellenek ide hónapok :D
2013. okt. 16. 17:36
 12/23 A kérdező kommentje:
nekem is csak a ruha miatt kellettek hónapok:D mert egy barátnő megvarrta nekem(turkálós keringő ruhát átvarrattam) így legalább 20 ezer alatt volt az egész ruha meg cipő fátyol stb. minden más nekem is pár nap volt, mondjuk a ruha is csak azért tartott sokáig,mert volt neki más dolga is:)
2013. okt. 16. 18:03
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Te még mindíg menyasszony vagy, vagy már meggyógyultál?
2013. okt. 16. 18:09
 14/23 anonim ***** válasza:
12%

A normális menyasszonyok nem ilyenek.

De én is sokakat ismerek, akiknek sok a pénzük, és fontosabbnak tartják az "álomesküvőt", mint magát a szertartást. Ezért kell szuper étterem, ahol falatnyi adagokat kapnak a vendégek, székszoknya, ültetési rend, köszönő ajándékok, amik a kukában landolnak stb.

Az a fontos nekik. hogy a barátnők, ismerősök pletykáljanak az esküvőről és irigyeljék őket.

2013. okt. 16. 18:13
 15/23 A kérdező kommentje:

én azt vettem észre,hogy ez főleg falun van. és igen a legutolsó menyasszony azon akadt ki hogy a székek színe és a fali dísz nem egyforma zöld lett:D

amúgy már nem vagyok menyasszony

2013. okt. 16. 18:29
 16/23 anonim ***** válasza:
39%

A sok idi óta menyasszonynál azért tart évekig az előkészület,

mert a rengeteg hü.lyeségük mellé,

csak sokára találnak vőlegényt!

2013. okt. 16. 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én férjem cukrász. Nálunk a torta körül fogott minden... Nekem jó lett volna egy sima fehér néhány virággal. Ő emiatt elvégzett egy cukorvirág készítő tanfolyamot. Hát, gyönyörű is lett, de amennyit kattogott rajta... :D Azért megérte. (Egyébként sima fehér lett, néhány elég élethű virággal.) Nálunk ő volt a stresszes, nem én. :)
2013. okt. 16. 22:37
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekünk volt amiből kifejezetten nagyon drágát választottunk, pl. ruha, zenész, de én is nagyon szoktam csodálkozni, hogy mennyi szarral foglalkoznak, nem sajnáltuk amúgy, szóval nem igénytelenségből és anyagi okokból nem foglalkoztam annyira dolgokkal.

De egy csomó mindennel egyáltalán nem is törődtem, mindenki tudta a dolgát, tudták hogy lesz a legjobb, nyilván egyes szolgáltatók 20+ év tapasztalatokkal kicsit jobban is, mint én/mi. Az alapok összeszedése után (helyszín (ezen belül a menü), zenész, vőfély) azzal foglalkoztunk, hogy mi hogy nézünk ki, ami szintén nem volt túl bonyolítva, ezen kívül minden mást a szolgáltatók tudtak, max. ha valamiről dönteni kellett, akkor felhívtak, hogy pl. a tortát mi magunk szeretnénk felvágni, vagy az egészet a felszolgálók vágják, vagy a miénket és az öröm szülőkét vágjuk mi a többit a felszolgálók, vagy hasonló kérdések választási lehetőségekkel, amik tényleg fontosabbak és akkor mi mondtuk, hogy mit akarunk és ahhoz tartották magukat.

Nekünk tényleg csak hátra kellett dőlni, mint minden flottul, amibe közre kellett működnünk arra rákérdeztek, de már eleve úgy, hogy elmondták milyen lehetőségek vannak, hogy szokták, ők mit ajánlanak és miért, ezután elmondtuk mi melyiket választjuk és ennyi. Ami pedig "lényegtelen" apróság, azt meg csinálták úgy, ahogy évtizedek óta a legjobban működőnek találták. Minden hibátlan volt, néha még a pofám is ég, mikor egy-egy esküvő után az egész család a miénkhez hasonlítgatja a dolgokat, hogy bezzeg nálunk mennyivel jobb volt.

2013. okt. 18. 00:08
 19/23 anonim ***** válasza:

De egyébként aki itt a luxus éttermet meg a mekit hasonlítja össze az azért kicsit eltévedt, mert egyáltalán nem következik abból, hogy ha keveset foglalkozik valaki vele, az szegény, meg igénytelen és "gyorséttermi" lesz az egész.

Sőt, aki nagyon vastag, az főleg nem meditál hónapokat dolgokon, meg tervez és hasonlítgat, mert nincs is rá szüksége, ugyanis ami megtetszik neki, arra rábök és fizeti is, minek szarolni? Vagy elmondja, hogy ő olyan "vintázsosat" és púderszínűt képzelt el egy kis türkizzel, kedvenc virága a frézia és többet nem is foglalkozik vele, megcsinálják neki a komplett esküvőt, esetleg néha nagy kegyesen egy kávé mellett átnézi, amit elétesznek és bólogat, hogy igen-igen jó lesz így, de neki nem kell leereszkedni a zeneszámok meg székmasnik éjszakába nyúló válogatásáig.

Szerintem is ott tart a legtovább ez, meg ott vannak ezek a legnagyobb bajok, ahol nagyon nagy álmok vannak, meg egy feszes anyagi keret, amibe mindent próbál beleszorítani, hogy meglegyen a hercegnős álom, de az egész, és közbe ne rokkanjon nagyon bele de mindenképp látsszon, hogy milyen extra lett meg tuti.

2013. okt. 18. 00:17
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Talán azért mert sokan /beleértve engem is/ kislány koruk ota álmodoznak erröl a naprol!Mi magunkanak fizetjük,nem lesz semmi extra,de én is idegeskedek rajta h mindn jol sikerüljön.
2013. okt. 18. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!