Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a menyasszonyok?
Figyelt kérdés
Kicsit unatkozom, így aki megsértődik rá az ne vegye magára:
Én menyasszonyként nem érdeklődtem semmi más iránt csak az volt a lényeg hogy lehető legolcsóbban kijöjjön.De a többi menyasszony képes azon agyalni,milyen zene szóljon a torta vágás alatt vagy hogy milyen fülbevaló illik a fátyolhoz:D
Nem értem amit én egyedül is ki tudtam találni az miért olyan nehéz másoknak illetve miért tart vagy 1 évig ezt kitalálni? Nekem erre elég volt pár hónap.
Ami a legjobban a zavar,hogy az ideges menyasszony mindenkit beszív a stressz zónájába.
2013. okt. 16. 16:56
21/23 anonim válasza:
Attól hogy olcsó még lehet színvonalas. Hogy a Te példádnál maradjak, miben változtatja az az árat, hogy megszervezem, hogy milyen zene szóljon a megérkezéskor és a torta vágás alatt?
22/23 anonim válasza:
Attól hogy olcsó még lehet színvonalas. - csak éppen ritkán valósul ez meg...
23/23 anonim válasza:
Mindent mi szerveztunk, odafigyeltem, hogy mikor milyen zene szoljon, passzoljanak az ekszereim, a szinek, arnyalatok, stilus stb... Egy evig tartott, de ez toltotte ki a szabadidomet. Elveztem csinalni, de probaltam nem a lanyok agyara menni. Nem tudom, hogy milyen voltam, nem mondta senki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!