Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyok a menyasszonyi ruhában hogy mennek el szükségre?
Figyelt kérdés
ez a kérdés régtől foglalkoztat :D2013. ápr. 11. 19:09
2/21 anonim válasza:
Hát ez attól függ milyen a ruha.
Egy 5 m-es uszályos, habos-babos ruhában nyilván nem egyszerű.
3/21 anonim válasza:
Általában a tanú/koszorúslány (értsd: a Barátnő :) ) vagy az örömanya segít. :) Bár nekem abroncsos ruhám volt, mégis ment egyedül. (Bár barátnőm mindig kikísért, ha esetleg mégse menne :D)
4/21 anonim válasza:
Könnyebben, mint először hittem volna. A nyakamba kaptam az abroncsot és kész. :)
5/21 intrepid válasza:
Mondjuk rákészül a ruha viselésére, mielőtt felveszi elmegy WC-re, nem eszi, nem issza magát tele, hogy amíg a ruha rajta van, ne kelljen kimennie.
6/21 anonim válasza:
Én koktélruhàban mondtam ki az igent, így megoldottam, nem volt gond:) majd a templomira kirittyentrm magam:)
8/21 anonim válasza:
Azért megnézem azt a nőt, aki délutántól reggelig nem megy ki pisilni :D:DD
Kérdésre válasz: abroncs fel, oldalazva, és leülés ;)
9/21 anonim válasza:
nekem mákom volt, voltam öltözködés előtt, kb. 3-kor, és utána csak 10-kor kellett mennem :D utána meg már csak akkor mentem, amikor öltöztünk át, úgyhogy az már piskóta volt :D
10/21 anonim válasza:
hát nekem méteres átmérőjű abroncsom volt, és kb. 1*1m-es WC vagy akkora se, de simán megoldottam egyedül.
Az abroncsot összefogod magadelőtt, felemeled az ülőkét, megfordulsz... stb.
Nem kell megijedni :)
Nekem még hasmenésem is volt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!