Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Extrém" menyasszonyok, mivel dobjátok/dobtátok fel a menyasszonyi megjelenéseteket?
ruha, smink: fekete-fehér (ill. smink esetében ezüst)
dekor: fekete-bordó-fehér
cipő: kalocsais dorkó
kiegészítő: tetoválásaim
nekem kék cipő:) meg vintage szerü ékszerek:) talán ez is feldobja:) csipke, és tüll keveréke a ruhám:) kék fehér dekor :)
24L
Kívánom az unatkozó és csakazértis lepontozóknak, hogy találjanak értelmes elfoglaltságot maguknak.
Köszönöm a válaszolóknak, nekem minden válasz hasznos!
Mi a párommal mindketten punkok vagyunk,szóval eleve van 1-2 tetkó a karunkon, amit nem takargattunk. egyébként a párom haja fel van nyírva tarajba, de nem volt neki felállítva csak hátra volt neki fésülve, és lelakkozva. sötét lila a haja :) Az én hajam félhosszú, egyik oldala felnyírva, és ugyanúgy lila színű.
A ruhám ez volt: [link]
utáltam volna egy sima fehér ruhát magamon.
Párom öltönye fekete, inge lila, nyakkendője fehér volt.
a hajam nekem nagyon tetszett,kicsit extrémen-de mégis bohókásan fel volt tűzve ( azon az oldalon, ahol van hajam) és 3 kis fehér pillangó volt benne. a sötét lila hajamba nagyon jól mutatott :)
minden diszítés lilás volt,és fehér. a szalvétától kezdve, a csokromig át,minden ilyesmi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!