Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » "Extrém" menyasszonyok, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Extrém" menyasszonyok, mivel dobjátok/dobtátok fel a menyasszonyi megjelenéseteket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek máshol van az extremitás határa, de aki úgy gondolja, hogy viselni fog/viselt valami nem szokványosat menyasszonyként, megosztaná? Ruha, cipő, smink, haj... bármi. Köszi! :)
2013. ápr. 4. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

ruha, smink: fekete-fehér (ill. smink esetében ezüst)

dekor: fekete-bordó-fehér

cipő: kalocsais dorkó

kiegészítő: tetoválásaim

2013. ápr. 4. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

nekem kék cipő:) meg vintage szerü ékszerek:) talán ez is feldobja:) csipke, és tüll keveréke a ruhám:) kék fehér dekor :)

24L

2013. ápr. 5. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Én lóháton szeretnék esküdni, szóval, a menyasszonyi ruha alatt be fog figyelni a lovaglónaci :D Már a ruhához sem annyira kötődöm, egy tudor kori lovaglóruha is megteszi.
2013. ápr. 5. 09:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Kívánom az unatkozó és csakazértis lepontozóknak, hogy találjanak értelmes elfoglaltságot maguknak.

Köszönöm a válaszolóknak, nekem minden válasz hasznos!

2013. ápr. 5. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
MINDEN belefér, ami neked tetszik, és téged sugall.. A dekorunk fekete-fehér lesz, a ruhám, torta, és menyecskeruha szintén. A menyecskéhez fekete-fehér dorkóm lesz, a vőlegény is ilyet visel majd.
2013. ápr. 7. 00:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az extrém alatt én elsőre találva éreztem magam, lévén vagyok vagy 110 kg, de látom, nem éppen rám gondoltál, mert amúgy a túlsúlyt és az azt takargató praktikákon kívül semmi különösre nem készülök.
2013. ápr. 15. 10:11
 7/8 anonim válasza:
Nekem tavaly volt az esküvőm , és én egy tipikusan vadóc menyasszony vagyok/voltam . Nekem fehér ruhám volt ami elől rövid hátul hosszú volt , a teteje sima fehér volt az alja pedig tüllős a tetejére én egy pink övet tettem amin kis kövek voltam ! A hajam az göndör volt rózsaszín volt az alja ! A cipőm fekete volt ! A smink füstős !
2013. ápr. 15. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi a párommal mindketten punkok vagyunk,szóval eleve van 1-2 tetkó a karunkon, amit nem takargattunk. egyébként a párom haja fel van nyírva tarajba, de nem volt neki felállítva csak hátra volt neki fésülve, és lelakkozva. sötét lila a haja :) Az én hajam félhosszú, egyik oldala felnyírva, és ugyanúgy lila színű.

A ruhám ez volt: [link]

utáltam volna egy sima fehér ruhát magamon.

Párom öltönye fekete, inge lila, nyakkendője fehér volt.

a hajam nekem nagyon tetszett,kicsit extrémen-de mégis bohókásan fel volt tűzve ( azon az oldalon, ahol van hajam) és 3 kis fehér pillangó volt benne. a sötét lila hajamba nagyon jól mutatott :)

minden diszítés lilás volt,és fehér. a szalvétától kezdve, a csokromig át,minden ilyesmi volt :)

2014. júl. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!