Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Júliusban lesz az esküvőm, és már megvan a ruhám. Hamar rátaláltam, és kicsit hiányzik az esküvői szalonok hangulata. Menyasszonyok Budapesten, elkísérhetnék valakit próbára? Nem zavarnék, csak akkor mondanék véleményt, ha kérdeznek.
Egyrészt azért nem akarok kamuzni, mert - lehet, hogy sajnos, de - becsületesnek neveltek és utálok hazudni.
De nem akarok álszent lenni, én magam azért sem akarok már próbálni mert félek hogy találnék szebb ruhát mint "a ruha" és akkor bosszús lennék.
Ez nem "becstelenség".
Ha bemész egy szalonba, nem feltételezik, hogy van már ruhád, hisz azért vagy ott, hogy vegyél egyet. Tehát senki nem fogja megkérdezni, hogy van-e már ruhád, így hazudni sem fogsz.
A legrosszabb, ami kisülhet belőle, hogy találsz egy jobb ruhát? Irigyellek.
Nem olyan vicces ám az, ha találsz szebbet a sajátodnál. Kicsengetsz érte 125 ezret és találsz egy szebbet pl. 90-ért... Ha máson látnék ruhákat és nem magamon, nem állna fenn ez a lehetőség.
Aki már volt ilyen szalonban, próbált is ruhát és esküvőszervezésben van, szerintem át tudja érezni ezt a zizit... Amikor minden az esküvő körül forog...
És amikor próbáltam, akkor is jó volt nézni, hogy másnak mi áll jól. Tényleg nem vagyok ruhafetisiszta csak annyira élveztem azt a miliőt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!