Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér bőrű menyasszonyok/feleségek! Ti napoz (ta) tok/szoliz (ta) tok az esküvő előtt?
Napoztam! Különben egybeolvadtam volna a ruha színével.
A szolit pedig nem bírja a bőröm.
Még nem tartok ott, de nem szoliznék. Ha nyáron lenne majd az esküvő, valamelyest úgyis ér a nap és kicsit barnább a bőröm (naptej mellett is), akkor az a természetes. Ha télen-tavasszal, akkor meg fehér, és akkor az a természetes.
De lehet, hogy én nem vagyok mérvadó, mert engem nem túlzottan izgat az egész. :)
"75 faktoros naptej és bunda, hogy ne érjen minket a nap?"
Mondjuk mert a bőrrák rondább, mint a fehér bőr. :)
még nem tudom hogy lesz, de sminkben is problémát okozok a fotósoknak úgy világítok. Le kell sminkelni sötétebbre:( vagy megfelelő háttér kell. gondolhatjátok milyen a bőröm. Érdekesség, hogy nem égek meg, vagy ha igen akkor sem rózsaszínre, de a színem nem is marad meg, a szoli sem...úgyhogy lehet a ruha színével kell variálnom:(
a fogna a szoli, akkor mennék
"Azért azt ne mondjuk már, hogyha nyáron az ember hetente egyszer elmegy hétvégén strandra, és éri a nap akkor akár már áshatja is a sírját, mert úgyis beledöglik a bőrrákba... "
Mi sem erről beszélünk, hanem arról, hogy az az évi "egészséges szín", amit szolizással szerez az ember, csöppet sem egészséges. Tudom, hogy biológiailag ezt nehéz felfogni, de a bőrünk pigmentációja nem véletlen olyan, amilyen. Aki fehérbőrű, annak ritkán, vagy egyáltalán nem való az erős napfény, hiszen az állandó barnaság és a velejáró pigmentváltozás csak roncsolja a bőr koncentrációját.
Ez alatt nem azt értem, hogy járjunk napernyővel és bundában, hanem hogy a magyar 40 fokos nyárban délben kifeküdni napozni nem egészséges.
Lehet napozni, de ésszel kell művelni, odafigyelve, és védőkrémet alkalmazva. A szoli hátrányairól pedig nem fogok írni, azzal szerintem mindenki tisztában van.
Egyébként nem, nem napozok/szolizok, soha nem is fogok (árnyékban kellemesebb heverészni nyáron is). Egészségesebb, szebb is így a bőröm. Ráadásul a barna bőr divatja 20 éve idejétmúlt - nem mintha valaha is érdekelt volna a divat.
Mindenesetre csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy döntse el mindenki, mi a szebb, a természetes fehér bőr, vagy a rákos narancssrága:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!