Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fehér bőrű menyasszonyok/feles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehér bőrű menyasszonyok/feleségek! Ti napoz (ta) tok/szoliz (ta) tok az esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg marad(ta)tok a természetes színeteknél? :)

2013. febr. 16. 14:27
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
84%-os, minden kérdésnél sajnos megy a lepontozás, még egy ilyen teljesen semlegesnél is :S
2013. febr. 23. 00:46
 32/40 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a férfiak többségének sokkal szexibb egy egészségesen napbarnított női bőr, mint egy kókadt fehér (akármennyire próbálják szépítebi a dolgot a Hófehérkék).
2013. febr. 23. 00:49
 33/40 anonim ***** válasza:
47%

Látom nem fog túl jól az agyad. A napbarnított sem az egészség jele. Gondolom nem kell elmagyaráznom, miért terjedt el egyfajta státuszszimbólumként Európában és AMerikában anno?

Mára már a legtöbb orvos nem ajánlja a napozást, sőt semmilyen erős napfénynek való kitételt, mert roncsolja a bőrt. Az ózonréteg elvékonyodása miatt a sima napozás lassan pont olyan káros lesz, mint a rendszeres szolárium. Az állandó napon tartózkodás megterheli a bőrt, öregíti, akár tetszik, akár nem.

Magyarán egy normális férfi pont, hogy a természetes, fehér bőrű nőket fogja szépségideálnak tekinteni, hiszen a mi kultúrkörünkben ez az egészség, tisztaság, szépség, fiatalság jelképe.

2013. febr. 23. 01:19
 34/40 anonim ***** válasza:
44%

A napbarnított nem az egészség jele? Tán a sápadtság az??

Ú valószínűleg azt fogják rád mondani, ha nem festesz túl jól, hogy : Ú de napbarnított vagy!

Te meg látom azt nem fogod fel, hogy a napbarnított alatt nem a csokibarnára gondolok.

Nem arra, hogy szerencsétlen nő/férfi kint üljön órákat a napon, de tudod az is egy természetes folyamat, hogy az ember lebarnul, ha napra megy. (nem csak délidőben)

Pont az okoz betegséget, ha soha nem ér napfény. Szerinted honnan veszi a szervezeted pl a D vitamint?

Egyébként pont, hogy a napbarnított bőr az üde, szép, fiatalos..

De hajtogasd csak tovább az okos dolgaidat, és próbáld meg bemagyarázni magadnak, meg a többi hófehérkének, hogy a kókadtság az a fiatalság, üdeség jelképe.

2013. febr. 23. 01:36
 35/40 anonim ***** válasza:
57%

Egyébként meg ki mondta, hogy én nem a fehér bőrű nőket tartom szépségideálomnak? Igenis őket tartom! Nem a kókadtakat, hanem a fehér bőrűeket. Mint pl a feleségem. neki is fehér a bőre (nem durván fehér, csak fehér), de nyáron ő is lebarnul, pedig nem ül kint naphosszat a tűző napon, elhiheted. És imádom a fehér bőrét is, de pl nyáron sokkal szebb ha van egy kis színe. Ennyi.

A szolis bőrt én kifejezetten utálom.

2013. febr. 23. 01:42
 36/40 anonim ***** válasza:
84%

"Pont az okoz betegséget, ha soha nem ér napfény. Szerinted honnan veszi a szervezeted pl a D vitamint? "

A napfényből. De nem vagy napelem, hogy ehhez napi x órát szénné kelljen égetni magadat a nyári 40 fokos napon :)

2013. febr. 23. 15:33
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból sárgás (kun) bőröm van, ami barnán jobban nézett volna ki, de sajnos napfény hatására előjönnek a szeplőim is. A szolival nem mertem próbálkozni.

Tehát maradtam sárgásfehér, de az egészből semmi sem látszott. A profi sminkes igazi királylányt varázsolt belőlem, eltüntette az összes még megmaradt szeplőmet, kár lett volna erre rákölteni(barnítókrémezés, szolizás, ilyesmi)

2013. márc. 20. 23:42
 38/40 anonim ***** válasza:
Előtte napi 2*30 perc szoli, sokkal jobban éreztem magam.
2021. jan. 3. 15:41
 39/40 anonim ***** válasza:
Most amellett, hogy koszonom, mindketten elegedettek vagyunk az alabastrom borommel, a szolariumos gutautott meg narancssarga szin annyira proli.
2021. jan. 29. 01:49
 40/40 anonim ***** válasza:

7. Vagyok

Megfelelő ruhaszínt választottam

Az fehér egyik árnyalata gyönyörűen állt.

Majdnem pezsgőszín lett, de a fazon nem jött be...

Októberi esküvőnk volt, tehát a nyári színem meglehett volna.. ha lett volna

2021. jan. 29. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!