Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér bőrű menyasszonyok/feleségek! Ti napoz (ta) tok/szoliz (ta) tok az esküvő előtt?
Látom nem fog túl jól az agyad. A napbarnított sem az egészség jele. Gondolom nem kell elmagyaráznom, miért terjedt el egyfajta státuszszimbólumként Európában és AMerikában anno?
Mára már a legtöbb orvos nem ajánlja a napozást, sőt semmilyen erős napfénynek való kitételt, mert roncsolja a bőrt. Az ózonréteg elvékonyodása miatt a sima napozás lassan pont olyan káros lesz, mint a rendszeres szolárium. Az állandó napon tartózkodás megterheli a bőrt, öregíti, akár tetszik, akár nem.
Magyarán egy normális férfi pont, hogy a természetes, fehér bőrű nőket fogja szépségideálnak tekinteni, hiszen a mi kultúrkörünkben ez az egészség, tisztaság, szépség, fiatalság jelképe.
A napbarnított nem az egészség jele? Tán a sápadtság az??
Ú valószínűleg azt fogják rád mondani, ha nem festesz túl jól, hogy : Ú de napbarnított vagy!
Te meg látom azt nem fogod fel, hogy a napbarnított alatt nem a csokibarnára gondolok.
Nem arra, hogy szerencsétlen nő/férfi kint üljön órákat a napon, de tudod az is egy természetes folyamat, hogy az ember lebarnul, ha napra megy. (nem csak délidőben)
Pont az okoz betegséget, ha soha nem ér napfény. Szerinted honnan veszi a szervezeted pl a D vitamint?
Egyébként pont, hogy a napbarnított bőr az üde, szép, fiatalos..
De hajtogasd csak tovább az okos dolgaidat, és próbáld meg bemagyarázni magadnak, meg a többi hófehérkének, hogy a kókadtság az a fiatalság, üdeség jelképe.
Egyébként meg ki mondta, hogy én nem a fehér bőrű nőket tartom szépségideálomnak? Igenis őket tartom! Nem a kókadtakat, hanem a fehér bőrűeket. Mint pl a feleségem. neki is fehér a bőre (nem durván fehér, csak fehér), de nyáron ő is lebarnul, pedig nem ül kint naphosszat a tűző napon, elhiheted. És imádom a fehér bőrét is, de pl nyáron sokkal szebb ha van egy kis színe. Ennyi.
A szolis bőrt én kifejezetten utálom.
"Pont az okoz betegséget, ha soha nem ér napfény. Szerinted honnan veszi a szervezeted pl a D vitamint? "
A napfényből. De nem vagy napelem, hogy ehhez napi x órát szénné kelljen égetni magadat a nyári 40 fokos napon :)
Nekem alapból sárgás (kun) bőröm van, ami barnán jobban nézett volna ki, de sajnos napfény hatására előjönnek a szeplőim is. A szolival nem mertem próbálkozni.
Tehát maradtam sárgásfehér, de az egészből semmi sem látszott. A profi sminkes igazi királylányt varázsolt belőlem, eltüntette az összes még megmaradt szeplőmet, kár lett volna erre rákölteni(barnítókrémezés, szolizás, ilyesmi)
7. Vagyok
Megfelelő ruhaszínt választottam
Az fehér egyik árnyalata gyönyörűen állt.
Majdnem pezsgőszín lett, de a fazon nem jött be...
Októberi esküvőnk volt, tehát a nyári színem meglehett volna.. ha lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!