Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fehér bőrű menyasszonyok/feles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehér bőrű menyasszonyok/feleségek! Ti napoz (ta) tok/szoliz (ta) tok az esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg marad(ta)tok a természetes színeteknél? :)

2013. febr. 16. 14:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
82%
Nem fogok napozni, sem szolizni. Mindig is hófehérke voltam sötét hajjal és ezen az esküvőm napján sem fogok változtatni. Egyrészt én szeretem a fehér bőröm, másrészt meg senki sem ismerne fel, mivel világ életemben fehér voltam. Harmadrészt pedig a barátom oda van érte, szexinek találja. Természetesen akinek szép barna bőre van, annak nem kell fehérítenie magát. Mindenki úgy szép, ahogy megszületett barna vagy fehér bőrrel.
2013. febr. 17. 12:29
 22/40 sz_sz válasza:
82%
Fehér a bőröm és az esküvőmön is az volt, a férjemnek is ez tetszik. Amúgy pigmenthiányom is van (bár ruhában nem látható helyeken), tehát se napozás, se szolizás. Meg is szokták gyakran kérdezni, hogy jól érzem-e magam, mert mindig sápadt vagyok és ehhez nekem is sötét a hajam...
2013. febr. 17. 15:10
 23/40 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan le fogtok pontozni, de nem baj. :) Nekem júliusban lesz esküvőm, és nekem is eléggé fehér bőröm van, de sajnos nem a szép fehér fajtából, hanem elég sok bőrhibám van. Úgyhogy én szeretnék picit barnítani magamon. Napozni nincs időm, sokat dolgozom, szóval marad a szoli. Pár alkalommal szeretnék majd elmenni, olyan május környékétől. Nem akarok csokibarna lenni, az nekem nem is tetszik, de a hófehér sem. Szóval heti kb. 1 alkalommal 5-10 percre, hogy legyen egy kis színem. Valahogy így képzeltem el. :) Amúgy én minden évben így szoktam, nyár elején pár alkalommal elmegyek, aztán amikor már tényleg jó idő van, akkor nem, hiszen akkor a nap úgyis ér annyira, hogy egy kellemes kis színt varázsol nekem. :)
2013. febr. 18. 09:01
 24/40 anonim ***** válasza:
77%

Nemhogy a feleségem, de még én is szoliztam :)

Bár ő sokkal többet, mint én. Nekem csak egy alapszín kellett...

2013. febr. 18. 09:15
 25/40 anonim ***** válasza:
52%
Nah igen, sokan csak ezt a két végletet ismerik: hófehér vagy csokibarna. Egy kis alapszín szerintem sem árt...
2013. febr. 18. 10:25
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fehér vagy, és jobban éreznéd magad egy kicsit barnábban, szerintem mindenképpen érdemes néhány alkalommal elmenni, hiszen elvileg ezen a napon fogod a legszebbnek érezni magad. Nem fog menni, ha közben azon jár az agyad, hogy vajon látszik-e a ruha határa. :)

Ha mész, mindenképpen csak lassan és fokozatosan ütemezd be, idő és türelem kell a szép eredményhez! :)

Az biztos, hogy gyökeresen megváltoztatni az eredeti színedet nem érdemes, hiszen a kedvesed olyannak szeret, amilyen vagy. :)

/Egy Fotós ;)

2013. febr. 18. 21:07
 27/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a helyzet, hogy én tényleg hófehér vagyok, de szeretem :) Mivel napallergiás vagyok, ezért eleve szóba sem jöhet a napozás/szoli, nyáron is olyan színű a bőröm, mint másoknak télen. A bőrömön van számos anyajegy (az UV sugárzásra gyűlnek), de egyébként szerencsére egyéb "bőrhibám" nincs. Bár az ismerőseim szerint fehéren nem menyasszony a menyasszony, én mégis nagyon szeretem a "porcelánbaba" bőröm :) És nem elhanyagolható szempont, hogy a párom is ezt szereti, kifejezetten ellenzi, hogy bárhogy próbáljak sötétíteni magamon, mert az már nem én vagyok... Fehér ruhám van, és bár meglepődtem rajta, de jól áll, pontosan látszik, hogy hol kezdődik a ruha stb. Szóval én maradok az esküvőmön is hófehérke :)

2013. febr. 18. 23:41
 28/40 anonim ***** válasza:
89%

Nekem fehér a bőröm, de nem hófehér. Nyáron mindig nagyon lebarnulok, főleg mikor a kertünkben tevékenykedek. Nyáron lesz az esküvő, így valószínűleg olyan barna leszek, mint amilyen nyaranta szoktam.

Én nem szeretem a szolit, de pl van, akinek nagyon jól áll, ha elmegy 2-3 alkalommal, és lesz egy kis színe (pl anyukám). Én inkább kihagyom :)

2013. febr. 23. 00:08
 29/40 anonim ***** válasza:
93%
Ja, még azt akartam megkérdezni, hogy miért lettek lepontozva azok, akik elmennének szoliba 1-2 alkalommal és miért minden hófehér bőrű 100%-os?? Nem ez volt a kérdés?? Szerintem minden válasz hasznos volt Röhej ez az egész, de komolyan!
2013. febr. 23. 00:10
 30/40 anonim ***** válasza:
27%
El ne szálljatok már a porcelán bőrötöktől...Hófehérkék!
2013. febr. 23. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!