Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér bőrű menyasszonyok/feleségek! Ti napoz (ta) tok/szoliz (ta) tok az esküvő előtt?
Nemhogy a feleségem, de még én is szoliztam :)
Bár ő sokkal többet, mint én. Nekem csak egy alapszín kellett...
Ha nagyon fehér vagy, és jobban éreznéd magad egy kicsit barnábban, szerintem mindenképpen érdemes néhány alkalommal elmenni, hiszen elvileg ezen a napon fogod a legszebbnek érezni magad. Nem fog menni, ha közben azon jár az agyad, hogy vajon látszik-e a ruha határa. :)
Ha mész, mindenképpen csak lassan és fokozatosan ütemezd be, idő és türelem kell a szép eredményhez! :)
Az biztos, hogy gyökeresen megváltoztatni az eredeti színedet nem érdemes, hiszen a kedvesed olyannak szeret, amilyen vagy. :)
/Egy Fotós ;)
Köszönöm a válaszokat!
Az a helyzet, hogy én tényleg hófehér vagyok, de szeretem :) Mivel napallergiás vagyok, ezért eleve szóba sem jöhet a napozás/szoli, nyáron is olyan színű a bőröm, mint másoknak télen. A bőrömön van számos anyajegy (az UV sugárzásra gyűlnek), de egyébként szerencsére egyéb "bőrhibám" nincs. Bár az ismerőseim szerint fehéren nem menyasszony a menyasszony, én mégis nagyon szeretem a "porcelánbaba" bőröm :) És nem elhanyagolható szempont, hogy a párom is ezt szereti, kifejezetten ellenzi, hogy bárhogy próbáljak sötétíteni magamon, mert az már nem én vagyok... Fehér ruhám van, és bár meglepődtem rajta, de jól áll, pontosan látszik, hogy hol kezdődik a ruha stb. Szóval én maradok az esküvőmön is hófehérke :)
Nekem fehér a bőröm, de nem hófehér. Nyáron mindig nagyon lebarnulok, főleg mikor a kertünkben tevékenykedek. Nyáron lesz az esküvő, így valószínűleg olyan barna leszek, mint amilyen nyaranta szoktam.
Én nem szeretem a szolit, de pl van, akinek nagyon jól áll, ha elmegy 2-3 alkalommal, és lesz egy kis színe (pl anyukám). Én inkább kihagyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!