Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér bőrű menyasszonyok/feleségek! Ti napoz (ta) tok/szoliz (ta) tok az esküvő előtt?
én biztos napozni fogok egy kicsit, mert különben egyszínű lennék a ruhával.
szerencsére a fehér bőröm ellenére sem vagyok leégős, egyedül az orrom kritikus :D
vagy ha nem nyáron lesz az esküvő, inkább barnára festetem a hajam (most szőke) és akkor erősebben sminkelhetek, ad egy kis színt az arcomnak a sötétebb keret.
úgy már nem olyan vészes a nagyon fehér bőr... meg akkor lehet krémszínbe, sárgába átmenő ruhám és akkor az sem lesz probléma.
szolizni nem szeretek mert természetellenes színem lesz és a lábamat alig fogja meg, pedig ha napozok mindig a lábam a legbarnább.
Egyszer egy férfi (igazi, nagybetűs Férfi) azt mondta, nincs csodálatosabb a nő finom, fehér bőrén átsejlő ereknél. Szerinte ez a márványra emlékeztet.
Egyébként kedves egészségesen barna lány, ne szívd már fel magad ennyire. Először Te ütöttél meg támadó hangot, kvázi lehülyézve azokat, akik komolyabb napvédelemmel látják el a bőrüket, ezt én egy poénnal megpróbáltam elütni.
Természetesen mind meg fogunk halni ilyen vagy olyan módon (kezdhetnénk is visszaszámolni), de én lehetőleg pont nem bőrrákban szeretnék. Nagyon fájdalmas. A 80-as, 90-es évek barnasági divathulláma óta iszonyatosan megugrott a napozással és szoláriummal összefüggésbe hozható bőrbetegségek száma.
Ettől még lehet, hogy semmi bajod nem lesz és 99 évesen végelgyengülésben halsz meg, az is lehet, hogy holnap elüt egy részeg sofőr, aki felmegy a járdára, nem tudhatjuk.
Én nem akarnék egy ilyen hülyeség miatt esélyt adni a bőrráknak, hogy egészséges (????) színem legyen egész évben. Nekem az az egészséges színem, ami megfelelő táplálkozás mellett, alapvető állapotban van. Múlt ősszel én is kacérkodtam a gondolattal, hogy pár hetente egy szoli esetleg... Megkérdeztem a bőrgyógyászom, ő azt mondta, semmiképp nem ajánlja. A bőr minden "fényterhelésre" emlékszik hosszú távon, ezek évek alatt komolyan egymásra tudnak rakódni, és első körben korai öregedést, második körben komolyabb dolgot is okozhatnak. Meggyőzött.
Meg mondjuk van egy ilyen egészségesen szolizó barátnőm, és bár sose lett ilyen sötét narancssárga, csak enyhén barnás, húszas évei végére közelről megnézve millió és millió finom ránc barázdálja az arcát. Engem meg általában 21-nek néznek a hófehér, sima bőrömmel.
Ezzel együtt mindenkinek saját döntése, és nyilván senki nem fog abba belehalni, ha az esküvője előtt elmegy pár alkalommal.
Písz, lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!