Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sima polgári esküvőn milyen ruhában szoktak lenni a menyasszonyok?
PL azok akiknek templomi nem lesz.
Tudnátok linkelni?
A menyasszonyi ruha nem csak a vallásos menyasszonyoknak jár. Attól, hogy valaki nem tart templomi esküvőt, a ruhák még ugyanolyanok. (Sőt, a lagzi is, és minden más, csak ugye a templom marad ki.)
Viszont van egy barátnőm, aki felvett egy csinos blúzt meg egy szoknyát, és ennyi. De mondjuk ő azért így oldotta meg, mert semmire nem volt pénzük. Bementek két tanúval, összeadták őket, aztán hazamantek átöltözni és folytatódott a nap a szokásos módon.
Szóval mindenki olyan ruhában van, amilyenben szeretne. De a legtöbben menyasszonyiban.
Nem azzal van a gondom, hogy menyasszonyi ruha vagy sem, hanem hogy mennyire lehet csiricsáré :)
Nyilván nem egy ballagós szettre gondolok fekete szoknyával meg fehér inggel, csak nem tudom, hogy ez hogy megy még nem voltam esküvőn. azért csak különbözik valamennyire az templomos bevonulóstól, vagy nem? :)
Nekem estélyi ruhám volt, de igazából csak az számít, miben érzi jól magát a menyasszony. Lehet az kosztüm, estélyi ruha, koktélruha. Nézz szét az estélyi ruhák között, a szolídabbak nagyon szépek tudnak lenni, igazán esküvőre valók. Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!