Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérnek egy sima esküvői zenészek egy éjszakára
250 ezer Ft-ot?
Mert pofátlanok és sokan még így is felfogadják őket. Nekik megéri...
2012. okt. 11. 14:06
2/12 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyit kérnek átlag?
Hát ez az, mindig mindenkivel előre meg kell állapodni az összegben.
Nekünk DJ-nk volt és szerződésben rögzítettünk mindent, azt hiszem 60-70e körül lehetett. De nem minden szolgáltatóval volt szerződésünk, velük e-mailben egyeztem meg egészen pontosan az összegben. A végén senkiben nem csalódtunk, teljesen korrekt volt az elszámolás.
2012. okt. 11. 14:15
Kereslet-kínálat. Azért kérnek ennyit mert van aki megfizeti. Ha nem fizetne ki senki ennyit érte, akkor 50 ezerért is ugyanúgy elvállalnák.
2012. okt. 11. 14:25
130ezer 4en jönnek,este 6tól reggel 5ig.
2012. okt. 11. 14:33
Attól is függ, milyen felszerelésük volt. Ha most odamennek egy 5 milliós felszereléssel az nyilván többe kerül bérelni mint 1 db szintetizátort. Aztán szállítási és benzinköltség is van, illetve az odauttal eltöltött időt is leszámlázzák. Az is benne van az összegben, hogy hetente x időt gyakorlással töltenek,anélkül senkinek sem menne. Ezenkivül ha adtak számlát, akkor az összeg egy jó része adó, amiről ők nem tehetnek. Ezenkivül van tuti biztosításuk is vis major esetekre, amit ugyancsak a vállakozás miatt kell fenntartani. Aztán ruhaköltség, nyilván nem mehetnek oda szakadt pólóban, hanem van fellépőruhájuk. Lényeg, hogy van egy csomó rejtett költségük, ami nem szembetünő, de sok pénzt visz. Viszont ha bénák voltak, miért fogadtad fel őket? Nem hallgattad meg előre? Na lehet lepontozni:D
2012. okt. 11. 15:26
Azért, amiért egy cukrász ugyan azért a tortáért csak 10 ezret kér, esküvőkor meg 40 ezret.
Pofátlanságból!
2012. okt. 11. 17:04
A legjobb zenekar nálunk is 200 körül kér (inkább felette, mint alatta), de ők 4-en vannak és természetesen mindenki élőben játszik. 2 zenészre ennyi nagyon sok, pláne, ha hamisak is.....
2012. okt. 11. 17:51
Mert kifizetik az emberek, mert szinte muszáj. Mindenki tudja, hogy egy zenekari hangulatot nem pótol semmi(Én se hittem el, nálunk volt Dj is meg zenekar is, a Dj szinte bármilyen jó szímot tett ülek az emberek, ahogy megszólalt az énekes mindenki szaladt táncolni)
Amúgy nálunk 130 ezer volt, kéttagú, valljuk be pofátlanul sok ez is, fejenként 65 ezer, van aki annyit keres egy hónapban. De a hangulat felbecsülhetetlen volt.
2012. okt. 11. 18:18
Hozzánk négyen jöttek, gitár, dob és énekes. Mi kikötött, hogy lakodalmas nóta nem lehet, csak táncolható zene (rocky, Hungária, meg hasonlók). 100000 –et kértek és szuperek voltak!!! Szerintem benneteket átvágtak!
2012. okt. 11. 19:00
Kapcsolódó kérdések: