Ma vettem csirkemellet a piacon, de csak vasárnap szeretném elkészíteni. Tegyem be egy éjszakára a fagyasztóba, vagy elég ha sima hűtőbe teszem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 13:13
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy két nap alatt a sima hütőben megromlana, de én rendkivül finnyás vagyok a csirkehúsra. Már a legkisebb szagnál is kidobom. Én biztos beraknám a mélyhütőbe.
2/7 anonim válasza:
mosd meg, szárítsd le, és tedd a fagyasztóba.
3/7 anonim válasza:
én,ha pénteken veszek húst vasárnapra, akkor neylonzacskóban a hűtő hátsó falához nyomom.
van mikor kicsit oda is fagy a lemezhez.
nem volt eddig még soha baja vasárnapra.
4/7 anonim válasza:
Vagy fagyasztó,vagy pácold be.Olajos,tejes,fűszeres lében nem lesz semmi baja,csak még finomabb lesz.
5/7 anonim válasza:
Én is beraknám, szombat este meg kivenném a sima hűtőbe és ott olvadna fel.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is pácold inkább be,mert a mell anélkül nagyon folytós.
Nem értem,hogy miért olyan nagy divat a csirkemell? Sokkal több,jobb hús is van,és nem is drágább,mint a mell.
7/7 anonim válasza:
Utolsó te ezt mindenhová leírod?:D ha szarul van elkészitve akkor lesz száraz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!