8 embernek nagyjából mennyi csirkemellet csináljak meg? Mézesmustárosat készítek, lányokról van szó! Lesz még mellé rizs, illetve lesz egy kis előétel.
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 13:41
1/5 anonim válasza:
2 szeletet fejenként. Lesz aki 1 eszik,lesz aki 3-at.
A körettel ennek elégnek kell lennie.
2/5 anonim válasza:
3 szelet/fő. Én simán megeszek 4-et is, körettel, salátával úgy, hogy előtte levest is eszek.
167 cm vagyok és 48 kg, tehát nem épp kövér és lány. (:
3/5 anonim válasza:
Egy személyre körülbelül 3 dl levest, 1dl mártást, 1-2 szelet (15-20 dkg) húst számítsunk.
Köretnek: burgonyából 25 dkg-ot, rizsből 10 dkg-ot, zöldségből, főzelékből pedig 20-25 dkg-ot.
Én a mézes-mustárosat mindig felcsíkozom (úgy amúgyis többnek hat) és csak tésztával tudom elképzelni. Pennével szoktam, isteni:D
4/5 anonim válasza:
Fejenként én is 20 dkg hússal számolnék.
Üdv!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat nagyon!!!! :)
Akkor 3 zacskóból csinálom, az nagyjából 9-10 dl szósz, és akkor az bőven elég lesz! :)
Remélem jól sikerül :)
2011. okt. 3. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!