Csirkemellet szeretnék pácolni-sütni, hogy csináljam, h ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
Mustáros, fűszeres jó lenne?2011. aug. 25. 09:44
1/9 anonim válasza:
Forró olajban hirtelen kell sütni, lesz rajta egy kéreg, ami nem hagyja kifolyni a levét, nem szárad ki. Ne süsd túl.
2/9 anonim válasza:
ui: én inkább joghurtos pácot csinálnék (abba mehet egy kis mustár), a csak mustár inkább tarjára való.
3/9 anonim válasza:
lehet jó mustáros pácot is készíteni.
mustár-kecsap-bors-fokhagyma-kicsi olaj.
pár órát álljon benne, majd kis tepsibe vagy jánaiba téve fólia alatt megsütni. persze serpenyőben is lehet, de akkor egy papírtörlővel le kell egy kicsit törölni.
a savak puhítják a húsokat, így az omlós , finom puha lesz, és ízletes.
4/9 anonim válasza:
Nagyon forró grill serpenyő, pici olaj (legjobb az olaj spray). gyorsan mindkét oldalra egy kérget sütsz, után pedig aranybarnára sütöd mindkét oldalát! Kb 5 perc alatt kész!
5/9 anonim válasza:
Én a csirkemellet sütés előtt 2-3 órára tejbe szoktam áztatni. Szépen felszeletelem, egymásra rakom őket egy dobozban, és annyi tejet öntök rá, hogy ellepje teljesen, majd lefedem a dobozt, és berakom a hűtőbe. Ebbe a tejbe szoktam fokhagymát őrölni, nagyon kellemes ízt ad a húsnak. Miután kiveszem a husit a tejből, bekenem fokhagymás-sós fűszerkeverékkel, állni hagyom fél órát, és meggrillezem. A hús fantasztikusan omlós lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
Ma lesz joghurtos-fokhagymás pácos, de hétvégére vmi másfélét szeretnék. Lehet azt a ketchuposat választom, de ha vkinek van még ötlete szívesen fogadom. És köret? Vmi diétás kéne:)
2011. aug. 25. 11:28
7/9 anonim válasza:
ha a kecsapost választod legközelebb, egy kanál mézet is
tehetsz bele, és hagymakarikákkal rétegezve hagyd egy éjszakán át. utána hagymástól a tepsibe:))
8/9 anonim válasza:
Én grillezett csirkemellhez legutóbb salátaköretet készítettem: 2 személyre 4 db paradicsomot, 1 db paprikát, 1 nagyobb fej lilahagymát, pár szem olívabogyót vágtam össze, szószként 1 kefírt borítottam rá.
9/9 A kérdező kommentje:
Ja, a joghurtos az már pácolódik tegnap óta:) Most a hétvégéhez gyűjtöm az ötleteket, vagyis ez mellett a ketchupos mellett voksolok eddig. Még annyi,ahogy beteszed a sütőbe(úgy gondoltam jénaiba sütöm), akkor azt kikenjem vmivel? Vagy elég az az olaj hozzá amivel bepácolom??
2011. aug. 25. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!