SOS! Van itthon lazacom. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
paprikás liszt vagy rántsam ki? csak ezeknek a hozzá valói vannak itthon..2011. okt. 23. 17:58
1/4 anonim válasza:
A lazacot ne pazarold ilyesmire, kérlek!
Konkrét receptet ne tudok írni, mert még sosem volt alkalmam hozzájutni ilyesmihez úgy, h én készíthessem el, de neten nézz szét rengeteg recept van. Pl. itt is: [link]
2/4 anonim válasza:
google.hu
pl beirod h lazac receptek....
3/4 anonim válasza:
Kend be fokhagymás borsos olajal lazac szeleteket. Forró serpenyőbe tedd bele /a serpenyő akkor elég forró ha kicsit füstöl./ Oldalankén 2 percig süsd : Ne szabad agyon sütni mert akkor megkeményedik a hal a közepe legyen kicsit rozsaszín.. Takard le 4-5 percig pihentesd utána lehet enni.
4/4 anonim válasza:
először én sem akartam hinni a szememnek, hogy lazacot akarsz úgy sütni, mint a kárászt vagy a pontyot:))
nem is tudok receptet, mert még nem volt lazachoz szerencsém.
olvass el egy párat, biztosan találsz a lazachoz "méltó"
receptet.
még talán, ami magamtól eszembe jutott volna az Orly módon
sütés, citromkarikákkal a tetején.
de ez olyan különleges hal, hogy érdemes megadni a módját neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!