Hogyan csináljam a rakott krumplit?
Most csinálnék először..de nem a klasszikusra gondolok, csak olyanra h krumpli, hagyma, virsli, paradicsom, tejföl..
Igazából azt nem tudom h mivel fűszerezzem még meg h hogyan adjam hozzá a tejfölt?
Mert ebben mi olyan bizarr?Nem azt mondtam h 1 kiló paradicsomot teszek hozzá...max 1-2 szemet az első rétegre..
amúgy lecsókolbász van itthon meg virsli, darálthúst most nem tudok kifagyasztani
16:06!
Eddig a kérdésre egy választ sem írtál, sajnálom h ennyire ráérsz...-.- Nem a véleményedet kérdeztem a kajáról
Virsli helyett lecsókolbásszal csinálnám amúgy, az jobban passzolna inkább tényleg :)
nagyon finom lesz lecsókolbásszal, pláne, ha előtte zsírban megsütöd. a krumplit hájában főzd meg, majd rétegezve tedd jénaiba, krumpli, kolbász, annak a zsírja, tejföl, rá paradicsom, hagymakarika, tetején krumpli legyen. a tetejét is bővel locsold meg tejföllel. közben sózzad, borsozzad.
ha a tetejét megszórod egy kis prézlivel, szép piros kérget kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!