Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam szaftosra a...

Hogy csináljam szaftosra a rakott krumplit?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Házi jellegű kolbászt tegyél bele. A tetejére házitejfölt,vagy főzőtejszínt tegyél.
2011. jún. 16. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

ne sajnáld a tejfölt,én mondjuk semmit sem és szoktam rá önteni adagtól függően tejet hogy egy kicsi álljon az alján

Hmmmm.

2011. jún. 16. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
azt hiszem volt a vacsoracsatában Marsi Anikó ott láttam
2011. jún. 16. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Én lángolt, vagy paraszt kolbásszal csinálom. Remek szaftja lesz.
2011. jún. 16. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 doboszoli ***** válasza:
100%
Rengeteg tejföllel.
2011. jún. 16. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
újkrumpliból nem lesz szaftos.
2011. jún. 16. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,pedi csak uj krumpli van itthon.és ha a raknék bele csikozott szalonna darabokat?
2011. jún. 16. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

A szalonnától csak zsíros és csömör lesz.


Az enyém mindig szaftos, mivel:

- a kolbászt egy kevéske zsíron átsütöm, mielőtt összerakom.


Jénai aljára teszem a kolbász-zsír felét, annak tetejére jócskán tejfölt, majd összerakom bele a többi hozzávalót. A tetejére rálocsolom a kolbász maradék zsírját és ismét vastagon a tejfölt.

Ezek után a jénait befedem a tetejével és úgy teszem a sütőbe.

Látom, amikor a szaft a tejföllel együtt teljesen összeforrt, és még mielőtt "kifutna", kiveszem, a tetőt leveszem róla.


Az én rakott-krumplim éppen ezért mindig szaftos!

2011. jún. 16. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 doboszoli ***** válasza:
Ebben (is) egyetértünk. Pacsi!
2011. jún. 17. 06:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi! Viszont!
2011. jún. 17. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!