Hogy csináljam szaftosra a rakott krumplit?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 18:27
1/11 anonim válasza:
Házi jellegű kolbászt tegyél bele. A tetejére házitejfölt,vagy főzőtejszínt tegyél.
2/11 anonim válasza:
ne sajnáld a tejfölt,én mondjuk semmit sem és szoktam rá önteni adagtól függően tejet hogy egy kicsi álljon az alján
Hmmmm.
3/11 anonim válasza:
azt hiszem volt a vacsoracsatában Marsi Anikó ott láttam
4/11 anonim válasza:
Én lángolt, vagy paraszt kolbásszal csinálom. Remek szaftja lesz.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,pedi csak uj krumpli van itthon.és ha a raknék bele csikozott szalonna darabokat?
2011. jún. 16. 19:01
8/11 anonim válasza:
A szalonnától csak zsíros és csömör lesz.
Az enyém mindig szaftos, mivel:
- a kolbászt egy kevéske zsíron átsütöm, mielőtt összerakom.
Jénai aljára teszem a kolbász-zsír felét, annak tetejére jócskán tejfölt, majd összerakom bele a többi hozzávalót. A tetejére rálocsolom a kolbász maradék zsírját és ismét vastagon a tejfölt.
Ezek után a jénait befedem a tetejével és úgy teszem a sütőbe.
Látom, amikor a szaft a tejföllel együtt teljesen összeforrt, és még mielőtt "kifutna", kiveszem, a tetőt leveszem róla.
Az én rakott-krumplim éppen ezért mindig szaftos!
9/11 doboszoli válasza:
Ebben (is) egyetértünk. Pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!