Grillezünk a hétvégén és akarunk a hamuba krumplit dobni. Hogy csináljam meg, hogy finom ízes legyen és ne legyen száraz? Esetleg fűszervajjal? Milyennel?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 09:02
1/5 anonim válasza:
Tépsz akkora alufóliát, hogy kb háromszor körbe tudd csomagolni a krumplit, bekened zsírral és kész! ha szeretnél valami finomabbat, akkor ajánlanék Neked valamit. Hosszába vágd 3 felé a krumplit, és tegyél közé szalonnát és kolbászt. Így nagyon finom lesz :)
2/5 anonim válasza:
Ha kicsit bevágod a krumplit és a mélyedésbe raksz egy darabka szalonnát és igy csomagolod alufóliába isteni finom lesz.
3/5 anonim válasza:
Az alaposan megsikált krumplit dupla alufóliába csomagolod, lazán és úgy tegyétek a parázsra.
a fűszervajat csak akkor kell rátenni, amikor kicsomagolva fogyasztjátok.
fokhagymás-zöldfűszeres pl nagyon finom rá.
4/5 anonim válasza:
jajaja, első vagyok, boccs, mi is utána, mikor esszük, leöntjük fokhagymás tejfölös öntettel, és máris nem száraz!
5/5 anonim válasza:
Én grillezéskor ugy szoktam csinálni, hogy a krupmlit lesikálom, majdnem teljesen megfözöm sós vízbe. Aztán félbevágom (hájastól), beleforgatom egy pici füszeres olajba, aztán mehet is a grillrácsra pirulni. Ha szép piros akkor lehet is enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!