Mitől lesz igazán finom "ragacsos", nem száraz a muffin?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 17:51
1/9 anonim válasza:
Ha jó recepted van, akkor arra figyelj, hogy nem szabad simára keverni a tésztát, hanem csak éppen összekeverni a nedves és száraz adalékokat - akkor marad szaftos.
2011. okt. 10. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Én bizony mindig szép simára keverem, és sosem lesz száraz. Jó recept kell, és jókor kell kivenni.
2011. okt. 10. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
beszeltunk errol egy ismerosommel, es azt hiszem megtalaltuk az egyik problemaforrast:
az ismerosom a sutoben szokta hagyni kihulni, én rogton kiveszem.
szoval ha rogton kiveszed, nem szarad ki :)
persze a tesztanak is jónak kell lennie :)
2011. okt. 10. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
egyszóval: a belevalóktól:))
tényleg egy jó recept kell, és ki kell venni azonnal a sütőből, mert ott csak száradna.
én tejföllel/joghurttal és olajjal csinálom , tucatnyi ízben és mindig levegős, omlós, egy csöppet sem száraz.
2011. okt. 10. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Jó receptet kell csinálni és nem szabad kispórolni a hozzávalókat, akkor finom lesz :)
2011. okt. 10. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, és egy igazán jó receptet írna nekem valaki?
2011. okt. 10. 18:43
7/9 anonim válasza:
15dkg vaj
15dkg cukor
15dkg liszt
5-10dkg kakaópor
2 tojás
0,5csomag sütőpor
+ 2-3 evőkanál házi baracklekvár (házi!-a minél savanykásabb a legjobb;) )
Ez a recept,a citrom héjával és kid darabokra tört/vágott étcsokival isteni egy muffin lesz!:)
Ahhoz hogy ne legyen száraz/folytós elég zsiradék kell bele. jóétvágyat!
2011. okt. 10. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Kakaóporból a Nesquick a legjobb, és a baracklekvár kihagyhatatlan, én már megtettem, és közel sem volt az a muffin, az eredetihez. És a lényeg hogy a híg dolgokat (vaj, cukor, tojást) keverd össze először, aztán a szárazat (liszt, kakaó, sütőpor) és így öntsd össze fokozatosan őket. Majd jöhet az maradék hozzávaló(lekvár, citrom, csoki).
2011. okt. 10. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
Én mindig olajat használok zsiradéknak. Valóban fontos a zsiradék mennyisége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!