Hogyan kell finom nokedlit csinálni, hogy ne ragadjon össze, és ne legyen ragacsos a kész tészta?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 22. 15:23
1/3 anonim válasza:
Anyósomtól lestem el, egyszerűen miután kiszedi a nokcsit, hideg víz alatt lemossa azt a keményítős vizet ról, és úgy teszi lábasba(vagy akármibe). Én egy kicsi olajat is szoktam rálocsolni, átforgatom, és így már nekem se ragad össze, és nem ragacsos :o)
2/3 anonim válasza:
Én is így csinálom.meg persze, minnél több benne a tojás annál finomabb. va aki a szódára esküszik víz helyett.
3/3 anonim válasza:
Én a főzővízbe is teszek olajat,meg két külön edénybe szedem az adagokat, mindig arra az adagra az újat,ami már kihűlt,és olajat arra is,gyakran jól átkeverni, így lesz pergős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!