Akkor is finom lesz a káposztás tészta, ha nem reszelem, hanem csíkokra vágom a káposztát?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 11:06
1/5 anonim válasza:
finomnak finom lehet, csak nem úgy néz ki, mint a káposztástészta.
mint, ha dinsztelkáposztát kevernél össze kockatésztával.
2/5 anonim válasza:
Én sosem reszelem, csak nagykéssel csíkokra vágom, és utána a csíkokat még keresztbe úgy, hogy kb. 3 cm hosszúak legyenek. Én így szeretem.
3/5 anonim válasza:
Miis vagdalni szoktuk. Az sem baj, ha nem tul apró...
4/5 anonim válasza:
Így is és úgy is káposzta, finom lesz csak más a kinézet.
Anyum mindig is vágta, anyósomnál ettem életemben először olyat, ami reszelve volt. Ennél fogva párom a reszelt verzióhoz ragaszkodik, ami az ő reszortja :)
Nekem meg teljesen mindegy, hogy ő lereszeli, vagy én összevágom. Annyi, hogy így még segítségem is van, sőt még utána is jön, hogy mit segítsen :D
5/5 anonim válasza:
Káposztás tésztának káposztás lesz, csak nagyobbak lesznek benne a csíkok.
Éni mádom a cvekedlit, eddig csak úgy ettem, hogy reszelve volt a káposzta. De nem hinném, hogy a darabolás kizáró ok lenne,hogy megkostóljam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!