Szakácsok! Hogyan kell olyan üzemi tarhonyát készíteni, ami magában is olyan finom, nem száraz, nem zsíros és úgy összeáll?
Figyelt kérdés
A menzán mindig olyan finomat csináltak a hús mellé(Refi,Debrecen) Azt vettem észre, hogy a kis kocka alakúból sokkal finomabbat lehet készíteni, mint az olcsó kerek alakú tarhonya tésztából. Ez hülyeség??2010. febr. 25. 13:19
1/3 anonim válasza:
én nem vagyok szakács, de mostanában gyakran készítek ilyet ebédre. Úgy szoktam h a tarhonyát megpirítom zsíron, majd szórok rá delikátot( egy kávés kanállal) aztán felöntöm 2 dl vízzel és kb 10percig kis lángon főzöm. Nagyon szeretem, hús nélkül is.
2/3 A kérdező kommentje:
én paprikát szoktam tenni hozzá, de lehet így is kipróbálom
2010. febr. 25. 13:56
3/3 anonim válasza:
a tarhonyát zsirban megpiritod közben sós vizet teszel fel forrni. a megpirult tarhonyához apróra vágott vöröshagymát adsz , füszerpaprikázod és ráöntöd a forró vizet.lefeded és 15percigpárolod, leszüröd és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!