Kakaóscsigát sütök kelt tésztából. Mikor kiveszem a sütőből nagyon finom és puha, pár óra múlva viszont már kemény és száraz. Mit tegyek hogy ne száradjon meg?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:38
1/4 anonim válasza:
Sülés közben kell locsolgatni cukros tejjel. Én háromszor is meglocsolom, míg megsül.Utána pedig fedeles dobozban tárolom. finom puha napok múlva is.
2/4 anonim válasza:
nekem is olyan receptem van, aminél a sütési idő végénél egy nagy bögre vaníliás cukros tejjel meg kell locsolni, aztán még 5 percre visszatolni a sütőbe
nagyon finom puha marad, kihűlés után vagy lezárt dobozban kell tartani, vagy alufóliával lefedve
3/4 anonim válasza:
Én amikor kiveszem a sütőből leterítem a tepsiben még egy szalvétával, arra nejlon zacsit teszek rá konyharuha és így hagyom pár percig. Gyenge marad tőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)
2009. márc. 17. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!