Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kakaóscsigát sütök kelt...

Kakaóscsigát sütök kelt tésztából. Mikor kiveszem a sütőből nagyon finom és puha, pár óra múlva viszont már kemény és száraz. Mit tegyek hogy ne száradjon meg?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sülés közben kell locsolgatni cukros tejjel. Én háromszor is meglocsolom, míg megsül.Utána pedig fedeles dobozban tárolom. finom puha napok múlva is.
2009. márc. 16. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem is olyan receptem van, aminél a sütési idő végénél egy nagy bögre vaníliás cukros tejjel meg kell locsolni, aztán még 5 percre visszatolni a sütőbe

nagyon finom puha marad, kihűlés után vagy lezárt dobozban kell tartani, vagy alufóliával lefedve

2009. márc. 16. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kiveszem a sütőből leterítem a tepsiben még egy szalvétával, arra nejlon zacsit teszek rá konyharuha és így hagyom pár percig. Gyenge marad tőle.
2009. márc. 16. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)
2009. márc. 17. 11:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!