Csirkemellet hogy raktok el a fagyasztóba a babának? Nyersen, kis adagokban és mindig frissen főzitek? Vagy megfőzve, turmixolva kis adagokban elrakva?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 16:53
1/9 anonim válasza:
1 mellét 8 db-ra vágva folpackban egyesével csomagolva. Ha főzök pl. 1 burgonyát, 1 db tökkel, brokkolival, vagy karfiollal, akkor csak dobok mellé egy darab csirkemellet a vízbe, pici vegeta, majd villával vagy turmuxxal pici tejföllel, margarinnal pépesítem. A tökbe paradicsomot turmixoltam, az nagy kedvenc volt!
2/9 anonim válasza:
Megfőzve kis kockákra vágva zacskóban fagyasztom.
3/9 anonim válasza:
Megfőzve, leturmixolva kis adagokban.
4/9 anonim válasza:
Megfőzve, leturmixolva, jégkocka tartóba adagolva fagyasztom le. Ha kell, csak kikapok 1-2 kockát és mehet a főzelékbe:)
5/9 anonim válasza:
Én is jégkockatartóban teszem el leturmixolva.
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés, de hogy szeditek ki a jégkockatartóból? Mert én a jéggel is mindig bajban vagyok :)
(fagyasztóhoz tartozó jégkockatartó)
2011. szept. 4. 21:43
7/9 anonim válasza:
Én vettem szilikon jégkocka tartót, nagyon szépen ki lehet venni belőle.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! ez ki is ment a fejemből :))) Teljesen rá voltam állva a beépített jégkocka tartóra.
2011. szept. 4. 22:05
9/9 anonim válasza:
Én folpackba csomagolom. Amíg kicsi volt, kiskanálnyi golyókban, most meg már két nagykanálnyit is megeszik egyszerre. Hamar felenged (1 perc alatt akár kézmeleg vízben, ha elfelejtettem kirakni előre), kicsomagolom és úgy melegítem tovább a főzelékébe rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!