Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérnek egy sima esküvői zenészek egy éjszakára 250 ezer Ft-ot?
Figyelt kérdés
2 zenész volt, ráadásul a nőnek semmi hangja nem volt.2012. okt. 11. 14:01
11/12 anonim válasza:
Én ismerek egy 6 tagú nagyon nagyon jó zenekart, sok bált csinálnak és nyaranta alig van 1-1 szabad hétvégéjük, mert esküvőkre járnak.
Báljaikba rendszeresen járok, szerveztem már le őket és 100at kértek a bálért. Olyan lagzin is voltam, ahol ők játszottak asszem 200-250 körül volt az áruk, emellé még kaját is kaptak, és délután 2-től lány kikéréstől kezdve hajnali 5ig zenéltek. Szerintem ennyit megér, ha már 80-100 fős lagziról van szó. Egy kisebb lagzira elég lehet egy "szintiboy" is, de annak nem adnék 80-100nál többet, főleg, hogy csak estére jönne el és nem is biztos, hogy 5ig húzná.
12/12 anonim válasza:
Nekünk egy szintisünk volt és egy énekes csajunk 60 ezret kértek. Este hattól reggel hatig kétszer 2 perc pihenővel végig nyomták. A hangulat fergeteges volt, 100-an voltunk, nem volt olyan, hogy legalább 10-en ne táncoltak volna, de az átlag az volt, hogy 40-en roptuk. Nem volt vőfélyünk, de ők azt is pótolták. Szerintem a 250 ezer rohadtul sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!