Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszonyok a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyok a menyasszonyi ruhában hogy mennek el szükségre?

Figyelt kérdés
ez a kérdés régtől foglalkoztat :D
2013. ápr. 11. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7%
10, akkor jó illatod lehetett, a vőlegény biztos élvezte a helyzetet! :DDD
2013. ápr. 11. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
nem tudom, miért lehetett jó illatom... bár lehet, Te barlangan születtél, azért magas a helyzet... :)
2013. ápr. 11. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
1%
Most hogy jön ide a barlang? Ha a menyasszonyi ruhában megy a hasad, ami ráadásul még nagy is, akkor nyilván nem tudod magad úgy megtisztogatni utána hogy ne lehessen érezni miután kijössz a WC-ből, hogy mit csináltál.
2013. ápr. 11. 21:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem uszályos sellő típusú ruhám volt, olyan, amilyet nem lehetett felhúzni, tehát minden pisilésnél kijött velem a sógornőm, ruha le, wc, majd ruha vissza :D Még szerencse, hogy cipzáros-gombos volt, így pár perc alatt megoldottuk, a végén már profin csináltuk :D Fűzősnél már nem lett volna ilyen egyszerű...
2013. ápr. 11. 21:47
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez volt az én ruhám, és nem volt 3emberes feladat elmenni WC-re.Igazából egyedül mentem mindig :)

[link]

Annyi a trükk,hogy hátranyúlsz a ruhádért,felemeled az alját és ahogy rajta van a ruhatömeg a kezeden fogod és előre tolod az egészet,persze végig fognod kell.(mivel az abroncs hajlik előre tudod venni az egész ruhát és van hely a pisinek kakinak bőven,mert olyan mintha egy rendes szoknyába lennél,csak több az anyag a kezedben...) :)

2013. ápr. 11. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Szegény 15-öst miért kellett lepontozni? :D Pontosan úgy működik, ahogy írta, én is így csináltam.
2013. ápr. 11. 22:37
 17/21 anonim ***** válasza:
15el értek egyet, és igen is meg lehet magad 'tisztogatni'.... ne legyünk már ilyen ovisok, hogy ezt nem tudjuk felfogni és megoldani...
2013. ápr. 12. 08:10
 18/21 anonim ***** válasza:

nekem 3 réteg kemény tüll és egy alsószoknya lesz a ruhám...abroncs nincs...sztem nekem kell majd segitség, hogy ne gyürjem nagyon összevissza a ruhát:D majd kiderül...:)

24L

2013. ápr. 12. 08:52
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem combközépig testhezálló volt, és SEHOGY nem lehetett benne wc-zni. ha mentem volna le kellett volna venni teljesen, aztán vissza. fűzős. délutántól este 11ig voltam benne, nem volt vészes.
2013. ápr. 12. 11:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy ruhától is függ. Nekem az volt az első, mikor még otthon felöltöztem, hogy kipróbáltam, tudok-e benne vécézni. :) De ahogy írtam, könnyen ment (el nem tudom képzelni, ezért miért ugyan miért pontoztak le :D), abroncsos szoknyám volt felemeltem az abroncsot, előre toltam és minden rendben volt.
2013. ápr. 12. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!