Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velencei-to-Balaton vonalon szeretnenk egy katolikus templomban hazasodni a parommal. Tudnatok tippeket adni?
Szia!
Esetleg nézd meg az agárdi templomot és kápolnát. Azért az nem ártana, ha a templom környékén lenne a lagzi is, hogy ne kelljen sokat utazni.
Esetleg a szóba jöhető településeken nézd meg a templomokat. Itt egy kis segítség hozzá (települést lehet cserélni):
Előző vagyok.
Fehérváron is érdemes körülnézni, mert ott biztos egyszerű lagzihelyszínt is találni (pl. Hiemer ház).
Balatonfüred, Vöröstemplom? Szerintem érdemes rákeresni. :)
A templom megfelel a fentebb sorolt kritériumoknak, és nagyon helyes kis város, Balaton parti, és közvetlen a kapcsolata az M7essel. (Átfut a városon.)
Bőven elfér benne 80 ember, nem túl csicsás, de különleges. Én minden tekintetben ajánlom! :)
Van egy szép katolikus templom Gárdony, Posta utcában. A vasút állomástól, és buszmegállótól kb. 10 perc gyalog.
A háta mögött van egy étterem is, aminek terasza is van. De ha az a vendéglő még sem jó, akkor van egy másik a vasút állomás mellett is, illetve a Velencei-tó partján, a kikötőnél, ahol nagyon jól főznek, és annak is van egy kis kerti része.
Azt gondolom, hogy remek választás lenne, mivel szép hely és nem drága, főleg a balatoni árakhoz képest.
Ja, és a templom előtt egy kis fás, füves rész is van, ahol akár egy kreatív fotózást is lehetne csinálni, mint ahogy a tó partján vagy kikötőjében is, főleg, ha ötletesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!