Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan időzítsünk, ha úgy szeretném, hogy a
vőlegényem a templomban lásson meg a ruhámban először?
Figyelt kérdés
Az esküvő augusztus 30-án lesz, a sorrendet így képzeltem: templom, (kb fél órányira a lagzi helyszíntől), fotózás (a lagzi helyszínhez közel), lagzi mondjuk este héttől hajnalig.
Nem tudjuk eldönteni, hogy a polgárit is a család előtt tartsuk, vagy külön.
hát a vőlegényed már ott van a templomban mikor te öltözködsz
2014. febr. 5. 21:18
3/11 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy templomban csak akkor házasodhatsz, ha a polgári szertartás már megvolt. Azt viszont megcsinálhatod, hogy a polgárihoz nem veszed fel az esküvői ruhát, hanem csak egy csinosabb alkalmi ruhában mész, és akkor a vőlegényed a templomban lát meg először benne.
2014. febr. 5. 21:30
4/11 anonim válasza:
Hát az a fél óra már mindegy, sőt a templomból visszamenve a lagzi helyszínére simán megoldható. Viszont ha fotózkodni akartok az legalább 3-4 óra, ha nem csak pár csoportképet meg néhány standard képet akartok. Addig meg a vendégség magában ellesz? Az elég fura, de ti tudjátok! Szép dolog ami ahogy az első is írta a filmekben van (de még amerikában sem igy zajlik általában egy esküvő). Az hogy hol lát először a ruhádban szerintem mindegy. Mi a lagzink helyszínén öltöztünk 2 külön szobában és szuper képeket csinált a fotós az első pillanatról mikor belépett az ajtón és megpillantott, meg arról a pillanatról ahogy akkor egymásba meredünk. Ezt nem cserélném el semmire.
2014. febr. 5. 21:36
5/11 anonim válasza:
Még akkor is lehet templomban házasodni, ha nincs polgári esküvő, csak az jogilag nem érvényes. Úgyhogy szerintem megoldható, hogy előbb legyen a templomi, utána a polgári.
2014. febr. 5. 21:36
6/11 anonim válasza:
Ja és nem kell előbb a polgári. Nekünk is először templomi (katolikus) és utána a polgári.
2014. febr. 5. 21:38
7/11 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy a polgári esküvőt délelőtt tartják, és csak a két tanú van jelen. Nincs semmi felhajtás, zene, pezsgő sem.
Ahol kikérik a menyasszonyt, ott a menyasszonyos háznál, ahol nem, ott a templomban látja meg a vőlegény a menyasszonyt.
2014. febr. 5. 21:44
8/11 anonim válasza:
Készülődjetek külön házban és találkozzatok a templomban. Addig tarthatod a ruhádat mondjuk anyukádnál, vagy egy jó barátnődnél. Így nyugodtan elkészülhetsz és nem lát meg. A templomban is lehet úgy intézni, hogy ő már bent legyen mire te odaérsz, avagy te valahol várakozz, hogy ne lásson mielőtt bevonulnál.
Egyébként Amerika majmolás ide vagy oda, szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni ezt. Én nem vagyok egy majmolós típus, de voltam olyan esküvőn, ahol a férfi a polgári szertartáson látta először a leendő feleségét a ruhájában és azt az arcot bizony nagyon sokan megkönnyeztük. Azok az érzelmek igazán valódiak és ezt nem feltétlenül a ruha teszi, hanem a helyzet és a meglepetés ereje, amit nehéz "lemásolni".
2014. febr. 5. 23:09
9/11 anonim válasza:
Mi együtt vettük a ruhát.Eszembe se jutott,hogy most mi lesz hogy meglát.
2014. febr. 6. 08:17
10/11 anonim válasza:
Barátnőmnél is ìgy volt. Külön hàznàl kèszülődtek, és külön is mentek a családokkal a templomhoz. A vőlegény bement, ès az oltárnál várta a menyasszonyt bevonulni. Polgári előtte pàr nappal volt, kéttanús, farmerban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!