Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok! Hogyan oldjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok! Hogyan oldjam meg, hogy még is a templomban pillantson meg először?

Figyelt kérdés
Nagy lagzink lesz, 120 fős. Szerettem volna külön napon tartani a polgári ceremóniát egy meghitt helyen, szabadtéren a szűk családdal, ahol egy kis fehér ruha lett volna rajtam. Ekkor tartottuk volna a szülőbúcsút, itt nyugodtan egymás vállára lehetett volna borulni magunk között. Ez azért is lett volna jó, mert így igazi menyasszonyként, teljes díszben a templomban látott volna meg először a vőlegényem. Egy darabig azt hittem, neki is tetszik az ötlet, de amióta anyósom felháborodott rajta, hogy külön napon akarom tartani, azóta a ő is osztja ezt a véleményt. Próbáltam rábeszélni, de végül el kellett fogadnom a döntését. Menetrend tehát: vendégvárás, szülőbúcsú, polgári, templomi. A sorrendet nem lehet megváltoztatni "logisztikai" okokból. Gyönyörű, amikor egy menyasszony bevonul a templomba és mindenki akkor látja először, főként a férj! Egyszer láttam ilyet és nem akarok erről lemondani. Gondoltam arra, hogy a kis fehér ruha lenne rajtam a vendégváráson, szülőbúcsún, polgárin és csak aztán öltöznék át a nagy, uszályos, fátylas ruhába, de félek, hogy ez meg így nagyon béna, erőltetett volna. Mit gondoltok? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

2014. máj. 23. 02:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsónál pont.
2014. máj. 24. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi úgy oldjuk meg, hogy előbbre tettük a templomit, utána megyünk a polgárira. A vendégvárás pedig külön-külön lesz, a két család és mi is egymással csak a templomban találkozunk, így ott fogjuk meglátni egymást először. Ez nekünk is nagyon fontos volt.

De ha nálatok már fix a sorrend, a hivatalba is és a templomban is be van jegyezve az időpont és kimentek a meghívók is, akkor csak az átöltözés marad a templom előtt vmikor.

2014. máj. 26. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nöknek fontosabb, a ferjem viszont nekem kifejezetten kerte, hogy az esküvö elött ne lathassa a ruhat, mert ö is akart meglepit:)
2014. máj. 26. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:

10, 11

Amikor engem a férjem először meglátott a ruhámban, elsírta magát kicsit. Azóta csak a kisbabánk születésénél láttam újra azt a tekintetek.

Úgyhogy igen, van olyan férfi akinek számít az a pillanat.

[link]

[link]

De még egyszer mondom, nem arról van szó, hogy ez a pillanat fontos-e vagy nem, mert ez egy szubjektív dolog. A lényeg, hogy a párnak mi a fontos! És csak azért engedni, hogy anyós akarata érvényesüljön....mert ha mondjuk valami nyomós indok lenne (mondjuk fotózkodni csak előtte tudtok) azt megértem.

Egyszerűen le kell ülni és megmondani anyósnak, hogy köszönitek a segítségét és tanácsait de Ti így dönöttetek.

7-es voltam.

2014. máj. 29. 11:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Jaj utolsó ezek olyan mű képek mint a rákos gyerekek a reklámba. Feleségem menyasszonnyi ruha nélkül is szép, hisz miért venném el ha nem tetszene.

(Honnan tudod, hogy boldogságában sírt, és nem azt futott végig az agyán, hogy jaj most már nincs menekvés)

2014. máj. 29. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze lehet, hogy a kétségbeeséstől sírt. :-)

Szerintem viszont egy esküvőbe belefér a csöpögős érzelem, mert ott akkor, abban a felfokozott hangulatban, az igzalomtól, az örömtől könnyen sír az ember.

Utólag ezek mind szép emlékek, a csöpögős érzelmes részek, a vicces pillanatok, a bakik, szerintem ilyenekkel tele lehet rakni egy esküvőt, hisz nem mindennap megy férjhez az ember.

2014. máj. 29. 14:20
 17/17 anonim ***** válasza:

A barátnőmék ezt így oldották meg:

előző nap elmentek az anyakönyvvezetőhöz (péntek) és megvolt a polgári.

Másnap volt a lagzi. Délután vendégvárással kezdődött, ott csak a vőlegény volt jelen (senki nem akadt ki, hogy nincs ott a menyasszony) és ezután mentünk a templomba, ahová barátnőm akkor jött be, amikor a vőlegény már bent volt :) szóval érted :)

Tök romantikus volt, mindketten meghatódtak, olyan volt az egész, mint a filmekben. Bár a mi esküvőnk nem így zajlott, (fotózással kezdtünk, és akkor látott először menyasszonyi ruhában) kedves férjem nem sírta össze magát a meghatottságtól :D bár örültem volna neki, de így is boldogok vagyunk :)

2014. jún. 5. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!