Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?2014. nov. 25. 14:55
11/186 anonim válasza:
...de az esküvö ugyebár nemcsak a völegény rokonságának került energiába és költségekbe?
12/186 anonim válasza:
Le a kalappal inkabb elobb mint utobb
13/186 A kérdező kommentje:
A szertartást az após állta, de ő állítólag tudott a megcsalásról. Úgy kellett lefogni, mert nekiment volna a vőlegénynek.
2014. nov. 25. 15:17
14/186 anonim válasza:
Szerintem mindkét félnek megalázó. Még a vőlegénynek is. Én biztosan nem az oltár előtt csináltam volna, már csak a saját renomém érdekében sem.
15/186 anonim válasza:
Kérdező (#7) "Egyébként nem tudok sokat, de úgy tudom, hogy a csaj ott tudta meg, hogy az unokatesóm tudott az egészről." - akkor most végül is ki lépett félre, ha a csaj tudta meg?
Egyébként bunkóság volt így intézni a dolgot, azt gondolom.
16/186 anonim válasza:
Megérdemli az ilyen riherongy ,hogy megalázzák. Szép bosszú ez! A násznép meg attól még megeheti a menűsort, de legalább nem kell jattolni nászajándékokat, dupla haszon.
17/186 anonim válasza:
most függetlenül attól, hogy a megcsaló fél megérdemli-e... én próbaidő alatt könyörögtem ki szabadságot a munkahelyemen és 300 km-t utaztam egy esküvőre, szóval a vendégeket is tekintetbe kéne venni.
18/186 A kérdező kommentje:
A csaj azt tudta meg, hogy az unokatestvérem mindent tud, előtte azt hitte, hogy sikerült eltitkolnia. Tehát ő tényleg meglepődött. Csak azt nem értem, hogy minek akart hozzámenni, ha megcsalta?
2014. nov. 25. 15:23
19/186 A kérdező kommentje:
17. A csaj vendégeit nem az unokatesóm hívta meg, velük a csajnak kellett elszámolni. Mi ünnepeltünk, szóval nekünk nem volt felesleges az út.
2014. nov. 25. 15:26
20/186 anonim válasza:
Hát szerintem igaza volt a pasinak.. hiába mondják hogy szükségtelen megalázás.. a megcsalás nem az? szakított volna legalább ha más pasiéba is bele akar ülni.. így legalább mindenki megtudta miért maradt el az esküvő, nem kell még hónapokig magyarázkodnia szerencsétlen vőlegénynek hogy miért mondta le, mikor szegény menyasszony annyira várta már...
Szerintem igenis megérdemelte a nő!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!