Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/186 anonim ***** válasza:
24%
Kedves #65, én pl egy jó határig empatikus szoktam lenni, mert őszintén szólva egy alkalmi affért nem tartok egy III. VH kaliberű dolognak, és én biztos, hogy nem szakítanék ilyesmiért
2014. nov. 25. 18:46
 72/186 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag a vendégek 90%-a a faluból, vagy a szomszéd településekről jöttek, szóval nagy útiköltség nem volt. Az ajándékokat és a ruhákat meg el lehet rakni a következő esküvőre, úgy is annyi van itt mostanság, mint a fene. Meg hát nagy a gyanúm, hogy az unokatesóm menyasszony nélkül is megtartotta a nászéjszakát, szóval lehet, hogy a következő lakodalom is az övé lesz. Én nem bánnám, most is finom sütik voltak.
2014. nov. 25. 18:49
 73/186 anonim ***** válasza:
57%

"Az ajándékokat és a ruhákat meg el lehet rakni a következő esküvőre, úgy is annyi van itt mostanság, mint a fene."

"Én nem bánnám, most is finom sütik voltak."

Szerintem ebből a kettőből egyértelmű, hogy gyakorlatilag egy gyerekkel vitatkozunk és felesleges bármit is írni, fel sem fogja, hogy mi a gond az egésszel.

2014. nov. 25. 18:55
 74/186 anonim ***** válasza:
59%
kaaammuuuu!
2014. nov. 25. 18:57
 75/186 anonim ***** válasza:
64%

Szomorú, hogy az egész esküvőből a finom süti marad meg egyedüli szép emlékként.

Az is érdekes, hogy a rokonság ilyen hamar elhitte a megcsalás dolgot, és senki nem kérdőjelezte meg, hogy nem tévedhet-e a vőlegény. Senki nem igyekezett menteni a dolgot, és békíteni. Előtte sem lehetett akkor nagy szeretet a menyasszony felé, ha mindenki ilyen könnyedén elkönyvelte őt a vőlegény rokonságából. bűnbaknak.

2014. nov. 25. 18:59
 76/186 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező: Hogy volt ez az egész? A menyasszony bőgve rohant ki, utána meg az ő rokonai? Ti meg az ex vőlegénnyel az asztalon táncoltatok, hogy heje huja vígalom? El sem tudom képzelni. :D
2014. nov. 25. 18:59
 77/186 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Javarészt egymással vitatkoztok és nem velem, valamint az esküvőn még a pap is kuncogott, csak a csaj, meg az apja rinyáltak, pedig pont nekik nem kellett volna. A vendégeket sajnáljátok, pedig a felük morgolódva hazament, a többi meg eszméletlenre itta magát.
2014. nov. 25. 19:01
 78/186 anonim ***** válasza:
18%
17 vagy? Nincs több kérdésünk, köszönjük.
2014. nov. 25. 19:02
 79/186 anonim ***** válasza:
79%
76 vagyok ismét. Azért nem tudom elhinni a történetet, mert tegyük fel, azt még elhiszem hogy ott a helyszínen szakított a vőlegény, de azt már nem tudom elhinni, hogy utána tudott mulatni! Hogy tudna már egy ember, bárki is mulatozni abban a pillanatban amikor elmarad az esküvője azzal az emberrel akit szeret? Ha azt írtad volna hogy mindenki elment a szakítás után haza lógó fejjel, azt még talán el is hittem volna, de azt hogy nekiálltatok mulatni, azt nem!
2014. nov. 25. 19:03
 80/186 anonim ***** válasza:
33%

"De ő az oka, hogy a vőlegény ezt tette."

Nem tudom, hogy reagálnék, ha engem megcsalnának, de hogy emiatt nem hoznék kínos, kellemetlen helyzetbe, nem használnék fel a személyes bosszúmra barátokat, családtagokat a tudtuk és beleegyezésük nélkül, az biztos.

Ha pedig valaki engem használna fel ilyen módon, akkor nem érdekel, hogy milyen személyes sérelmet akart rajtam keresztül megbosszulni, többet meg nem bíznék benne, az biztos.

2014. nov. 25. 19:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!