Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/186 anonim ***** válasza:
40%

Mi van 109-es raizgultal a volegenyre? A tied lehet, amilyen kis hisztis hulye gyerek vagy lehet osszeteveszt egy novel, es akkor meg szerencsed is lesz!

Undorito dolog volt a volegeny reszerol, ha tetszik, ha nem. Szamomra ez egy kicsinyes bosszu, egy buta embertol.

Ha no lenne is elitelnem, mert ilyen formaban megbuntetni vkit szemetseg. Mar csak a csaladjara valo tekintettel is.

2014. nov. 26. 09:23
 112/186 anonim ***** válasza:
44%

ma 09:01

Nagyot tévedsz,nem vagyok önbizalomhiányos pattanásos kamasz.Felnőtt férfi vagyok.

Oké persze de amit a menyasszony csinált,azért ki kellett volna tüntetni nem?Szerintem amit a vőlegény csinált,az kis semmiség a menyasszony félrekefélése mellett,így legalább revansot is vett.

Nagyon kiváncsi lennék ha a te menyasszonyod kefélne félre és az oltár elött nem sokkal tudnád meg,akkor is ennyire védnéd e?Persze még a vőlegény a hülye...pofám leszakad.

2014. nov. 26. 09:28
 113/186 anonim ***** válasza:
34%

ma 09:23

Válogasd meg a szavaidat!Nem ismersz te paraszt,így nem hiszem hogy ilyen hangnembe kellene beszélned egy idegennel,azért mert más a véleménye mint neked.

Hát már bocsi,de egy ilyen helyzetben ki nem sz..rja le a többi embert,amikor elég gondja van?Szerinted kit érdekel ilyenkor más,miközben egy olyan ember átver akit szeretsz és az életedet tervezed vele?

A menyasszony gusztustalan módon félrekefélt,ezt a vendégeknek meg kell érteniük,mert nem mások miatt veszek el valakit,magyarul pont nem érdekel hogy a család és az emberek mit gondolnak.A menyasszony egye meg amit főzött és a családja is.Ja persze még a vőlegény a hülye.Jót röhögtem rajtad.Nem fogsz meggyőzni a hülyeségedről.Én így gondolom ennyi.Egyébként szíve joga a feleknek akár ott nemet mondani.Ő ezt választotta,és milyen jól tette.Persze mmég ő szenvedlyen,mert volt egy ri..banc menyasszonya,aki nem tudta a punciját a bugyiba tartani.

2014. nov. 26. 09:34
 114/186 anonim ***** válasza:
36%

ma 09:28

Ha az én párom csinálta volna, hogy a végleges elköteleződés előtt búcsúzóul még kavar egyet? Őszintén? Ugyanazt, mint amikor az ember kamasz gyereke először állít haza piásan... persze lecseszem, mert mégis ki kell fejeznem a rosszalláson, hogy ne csináljon ebből rendszert, de magamban leginkább röhögnék a dolgon. Tudod, én azon az elven vagyok, hogy ami a leánybúcsún-legénybúcsún (vagy környékén) történik, az maradjon is ott - mindkettő, abszolút egyenjogúan - és leginkább is az gebedjen meg, aki ilyesmiről árulkodik. Nagyon nem szeretném megérni, hogy újra visszakeveredjünk a "szűzen az oltárhoz"-világba...

Egyébként meg szerintem ne rinyálj, ha jelzőket kapsz, ugyanis te kezdted "nyomi"-zni a más véleményen lévőket...

2014. nov. 26. 10:11
 115/186 anonim ***** válasza:
32%

Megbocsass, de a sertegetest te kezted, nehogy mar neked alljon feljebb! Nezz magadba, aztan ugass!

Ki akarna teged meggyozni? Azt gondolsz amit akarsz!

2014. nov. 26. 10:54
 116/186 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:54

Ugatsz te hülye gyerek!Ki szólt hozzád ha?Akinek nem inge nem veszi magára,te kezdtet itt a hülye gyerekezést te ostoba!Ja azért mert nyomiztam??Tán tényleg az vagy,azért vetted magadra?Nincs jobb dolgod mi?

2014. nov. 26. 11:27
 117/186 anonim ***** válasza:
66%

"Ha az én párom csinálta volna, hogy a végleges elköteleződés előtt búcsúzóul még kavar egyet? Őszintén? Ugyanazt, mint amikor az ember kamasz gyereke először állít haza piásan... persze lecseszem, mert mégis ki kell fejeznem a rosszalláson, hogy ne csináljon ebből rendszert, de magamban leginkább röhögnék a dolgon. "

Hát ez elég érdekes...nekem jó a humorérzékem, meg laza felfogású vagyok, de valahogy nem tudnék azon röhögni, ha a vőlegényem még megkettyint egy-két nőt, mielőtt engem elvesz.Konkrétan hányingerem lenne tőle, és tuti h lefújnám az esküvőt.Nincs gusztustalanabb, mint amikor a legény-lánybúcsún összevissza kefélnek.Az ilyenek a házasságban sem jobbak.

2014. nov. 26. 12:39
 118/186 anonim ***** válasza:
43%

egyébként ha nincs joga a feleknek nemet mondani az oltárnál akkor MIÉRT KÉRDEZIK MEG? :D és miért van a 'akinek van bármi ellenvetése' rész?

ha nem lehetne lefújni nem kérdeznék meg őket, ennyi. látom ebbe már nem gondol bele a sok okos... bár aki elviselni hogy a """"""szerelme""""" az esküvő előtt még x emberrel összefekszik, annak gondolom csak mutiba kell a feleség/férj..

a ruhás/pénzköltős részre még mindig nem válaszolt senki, nyilván...

2014. nov. 26. 12:58
 119/186 anonim ***** válasza:
30%

Kedves #117, ízlések és pofonok, avagy kinek a pap, kinek a papné, és kinek a sekrestyés szamara... meg még millió közhely...

Őszintén szólva én meg azt nem értem, hogy az itt a GYK-n valami közmegegyezés, hogy a "megcsaláááááááás" a legfőbb bűn, de azt is elfogadják már végre, hogy vannak akik nyitott kapcsolatban/házasságban élnek, de valamiért a kettő közti középállással - vagyis, hogy nem nyitott a kapcsolat, de nem is minden mást überelő szörnyűség ha a másiknak van valami alkalmi afférja - ezzel mindig kihúzom a 0%-os abszolút meg nem értést... miért olyan szörnyen nehéz felfogni, hogy nem csak a két szélső állapot, vélemény létezik, hanem vannak emberek, akik véleménye a kettő között van, akik számára nem cél egy harmadik, de a világuk se dől össze atomjaira tőle, van számukra ennél fontosabb dolog is????

2014. nov. 26. 13:40
 120/186 anonim ***** válasza:
35%
Te nem fogod fel, hogy nem mindenki olyan mint te. A kérdés nem rólad szól, a véleményed csak egy a sok közül, bárki értékelheti, azért van a gomb.
2014. nov. 26. 13:45
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!