Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapkérdések? Ki kiséri oltárhoz a lányt?
Hogy szokás:
Ki kiséri oltárhoz a lányt?
Jó ötlett olyan eskövőbe beleugrani hogyha én mint férfi nem jövök ki egyátalán apóssommal látni se akarom illetve anyós is csak a feszültcséget csinálja. Van egy közös gyerek ami már összeköt várni kéne még javul a helyzet?
Azért kérdeztem ki kiséri oltárhoz a lányt mert após el se akar jönni az eskövőre
kísérheti a fiú testvér, keresztapa is
de mehettek ti ketten együtt is
Nm a családdal házasodnál hanem a lánnyal
Alapvetően ebből a szempontból már nem volna változás.. Teát van egy gyereketek, együtt éltek gondolom, azzal ogy összeházasodtok a feleséged családjával enm lesz más a viszony..
Változásra várni, tehát másoktól függővé tenni a saját életeteket botorság.
A lányt az kíséri, akit választ, akár veled is mehet, akár egyedül is.
Nálunk megkérdezték, hogy hogyan szeretnénk
Testvér, unokatestvér, anya jóbarat akárki lehet, nem kell ellenkező neműnek lennie sem.
Nálunk a keresztapa a bevett szokás, engem apukám kísért, sajnos a keresztapukám nem él már, de ha élne is felrűgtam volna a szokást és apu kísért volna., pedig nagyon jó kapcsoatom volt a keresztapukámmal.
"eskövőbe beleugrani"
Neked ennyit számít a saját esküvőd?
Ha már egy család vagytok, akkor vonuljatok be együtt a templomba. Szülőkkel meg ne foglalkozzatok. Már ha tényleg akarod ezt a ceremóniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!