Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
Valóban nem felnött viselkedéshez méltó húzás. A menyasszony sem egy egész násznép szeme láttára csalta meg, akkor neki sincs joga egy egész embersereg elött a méltóságában megalázni valakit.
Ezen kívül: egy félrelépés minden más kapcslati kérdést illetöen mindig kizárólag a két félre tartozik, és abba másokat ilyen módon belevonni gyerekes dolog.
Ehhez hasonló, bugyuta amerikai filmbe illö jelenet nehogy már valakinek követendö példa legyen!
A lagzi meg lett tartva a vőlegény rokonainak és barátainak.
Egyébként nem tudok sokat, de úgy tudom, hogy a csaj ott tudta meg, hogy az unokatesóm tudott az egészről.
Hát, ha nagyon durva az ok, a másik fél nagyon csúnya dolgot tett, akkor megérdemli, hogy megalázzák, mondjuk én nem tudom, megcsinálnám e. Megpróbálnék legalább a násznépre tekintettel lenni és nem odacibálni őket fölöslegesen. Magyarul rendezném az esküvő előtt a dolgokat és megmondanám az exemnek, hogy én értesítem az enyéimet, ő értesíti az övéit.
Hogy valaki ilyet tegyen, nyomós oka van rá. Egy pusztán elhidegült kapcsolat végén nem tenné fel az i-re így a pontot, kivéve, ha beszari. Mert sajnos még azt is el tudom képzelni, hogy már jó ideje gondolkozik, hogy nem kéne megházasodnia az adott emberrel, de húzza, halassza a dolgot és a végén az oltárig jut. Ott viszont képtelen kimondani az igent. Az ilyet mélységesen elítélem. Ez aljasság a másik féllel és a násznéppel szemben is. Ez esetben legfőképpen saját magát alázza meg.
Én még ilyenről nem hallottam. Azt hittem, csak a filmekben van ilyen.
Nagyon durva. Sose tudnék valakit így megalázni. Miért nem lehet megbeszélni és normálisan elintézni? Ha gond van, akkor szakítsanak és mondják le az esküvőt.
És valóban tök felesleges az a sok szervezkedés, intézkedés, elköltött pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!