Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/186 anonim ***** válasza:
57%

De igen, óvodás dolog ez az egész.

Hadd kérdezzem meg, most mégis mennyire lett kedvelt a völegény személye a rokonság körében? Mert semennyivel.

De nem baj, csapkodj csak még magad körül agresszívan, add ki a gőzt. Pár év múlva talán érettebb leszel.

2014. nov. 25. 15:58
 32/186 anonim ***** válasza:
30%

Kár, hogy törölve lett az igazi hozzászólás.

Kérdezõ véletlenül nem te vagy a menyasszony?

A pasinak volt igaza, helyesen cselekedett!

2014. nov. 25. 15:58
 33/186 A kérdező kommentje:
Lány vagyok én is, de nem vagyok még eladósorban. :D Csak rokon vagyok.
2014. nov. 25. 16:03
 34/186 anonim ***** válasza:
59%
Leírta a kérdező. A vőlegény rokonsága helyeselt. Persze akinek a nő a rokona haverja ,az meg védi. Ez így szokott lenni. Bár, ha az én lányom lenne ,szégyellném magam mélységesen, hogy nem neveltem jól.
2014. nov. 25. 16:04
 35/186 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem ez a megfelelő kezelése a dolgoknak. Nyilvánvalóan megbántotta, hogy hűtlenkedett a leányzó, de azért ezzel saját magát (is) alázza meg. Én személy szerint minden mást kitalálnék, csak ne tudja meg minden illetéktelen fül, hogy megcsaltak. Ehhez senkinek semmi köze. Nem így kell kezelni a helyzetet, ez nem volt egy felnőtt lépés a vőlegény részéről. Még akkor is, ha a sértett büszkesége szerint megalapozott volt a dolog.

Mondom ezt úgy, hogy még sosem voltam hűtlen senkihez, hogy az egyik válaszoló alaptalan feltevését megcáfoljam.

Ha egyszer netalán a jövőbeni vőlegényemről megtudnám, hogy megcsalt, teszem azt, a legénybúcsúján valamelyik vetkőzős lánnyal, akkor nagy valószínűséggel simán csak lemondanám az esküvőt és őt soha többé látni sem akarnám. Bennem nincs annyi bosszúvágy, nincs olyan vastag bőr a képemen, hogy napokig, vagy akár hetekig még megjátszam, hogy minden rendben van, miközben már a jelenléte is visszataszító.

22/l

2014. nov. 25. 16:04
 36/186 anonim ***** válasza:
66%
Ez nagyon gyerekes viselkedésés, teljesen felesleges volt, kivéve ha a vőlegény közvetlenül az esküvőnél tudta meg a megcsalást. Aki tapsol az ilyen embereknek azoktól kérdezném, hogy az a sok másik ember aki nem tehet a megcsalásról de most mégis megszívta a kis dráma miatt mert mondjuk egy csomó idejét elvette az esküvőre való elmenés az le van tojva? Na ez valóban gyerekes gondolkodás.
2014. nov. 25. 16:18
 37/186 anonim ***** válasza:
53%
Pl ha ilyen nagy arc az exvőlegény, akkor nyugodtan fizesse ki az utazási költséget, ruhát, fodrászt, ajándékot azoknak akik hoppon maradtak és akiket becsapott a kis színházasdival. Egy érett ember felfogja, hogy a világon mások is vannak rajta kívül.
2014. nov. 25. 16:21
 38/186 anonim ***** válasza:
66%

Drasztikus lépés, de a csaj megérdemelte, hogy megalázzák. Nem mondhatja, hogy a férfi a szélhámos.

A férfi nem alázta meg magát azzal, hogy nem vesz el olyan nőt, aki már a házasság előtt is megcsalta. A rokonai vele örülhettek, hogy nem kötött egy rossz házasságot.

2014. nov. 25. 16:25
 39/186 A kérdező kommentje:
Esküvőre a többség a buli miatt megy, azt pedig megkaptuk. Én, mint vendég, nem úgy érzem, hogy meg lettem károsítva. Aki meg nem maradt, az magára vessen!
2014. nov. 25. 16:26
 40/186 anonim ***** válasza:
59%
A násznép mégis mit vesztett? Ingyenzabát és részegen lötyögést a parketten? Ha vett egy kenyérpirítót azt meg vagy odaadja így is, vagy eladja, vagy majd karácsonyra átminősíti nagyanyja ajándékának. De volt egy jó műsor amiről majd lehet pletyizni. Nem érzem ,hogy bármi veszteséget kompenzálni kéne, mert nincs veszteség. Ezen durcáskodni az a gyerekes.
2014. nov. 25. 16:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!