Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
De igen, óvodás dolog ez az egész.
Hadd kérdezzem meg, most mégis mennyire lett kedvelt a völegény személye a rokonság körében? Mert semennyivel.
De nem baj, csapkodj csak még magad körül agresszívan, add ki a gőzt. Pár év múlva talán érettebb leszel.
Kár, hogy törölve lett az igazi hozzászólás.
Kérdezõ véletlenül nem te vagy a menyasszony?
A pasinak volt igaza, helyesen cselekedett!
Szerintem nem ez a megfelelő kezelése a dolgoknak. Nyilvánvalóan megbántotta, hogy hűtlenkedett a leányzó, de azért ezzel saját magát (is) alázza meg. Én személy szerint minden mást kitalálnék, csak ne tudja meg minden illetéktelen fül, hogy megcsaltak. Ehhez senkinek semmi köze. Nem így kell kezelni a helyzetet, ez nem volt egy felnőtt lépés a vőlegény részéről. Még akkor is, ha a sértett büszkesége szerint megalapozott volt a dolog.
Mondom ezt úgy, hogy még sosem voltam hűtlen senkihez, hogy az egyik válaszoló alaptalan feltevését megcáfoljam.
Ha egyszer netalán a jövőbeni vőlegényemről megtudnám, hogy megcsalt, teszem azt, a legénybúcsúján valamelyik vetkőzős lánnyal, akkor nagy valószínűséggel simán csak lemondanám az esküvőt és őt soha többé látni sem akarnám. Bennem nincs annyi bosszúvágy, nincs olyan vastag bőr a képemen, hogy napokig, vagy akár hetekig még megjátszam, hogy minden rendben van, miközben már a jelenléte is visszataszító.
22/l
Drasztikus lépés, de a csaj megérdemelte, hogy megalázzák. Nem mondhatja, hogy a férfi a szélhámos.
A férfi nem alázta meg magát azzal, hogy nem vesz el olyan nőt, aki már a házasság előtt is megcsalta. A rokonai vele örülhettek, hogy nem kötött egy rossz házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!