Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/186 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező (#88), nem, a menyasszonyon szerintem nincs mit sajnálni, egyik oldalról, mert ő kavart be, másik oldalról, mert ilyen vőlegényt is ő választott... ha jobbról, ha balról, mindenképp a saját döntésén szív.

Ez nem változtat azon, hogy a vőlegény szerintem továbbra is tahó volt.

2014. nov. 25. 19:35
 92/186 anonim ***** válasza:
84%
Csajszi, jól beetettél bennünket, nem lehet,hogy egy filmet láttál a napokban?
2014. nov. 25. 20:44
 93/186 A kérdező kommentje:
Interstellar. Elég gagyi. De ez szerintem itt OFF, maradhatnánk a témánál?
2014. nov. 25. 20:53
 94/186 anonim ***** válasza:
70%
Mit akarsz még hallani? A rokonod gusztustalanul viselkedett. Az pedig szomorú, hogy egyetértesz a cselekedetével.
2014. nov. 25. 21:15
 95/186 anonim ***** válasza:
54%

igenis szükségtelen megaláztatás, mondták volna le az esküvőt.

én most voltam a nyáron koszorúslány, az azt jelentette, hogy haza kellett repülni adott időpontban, (külföldön lakunk minden), elutazni az ország másik végére, reggel hatkor keltem, délután négy körül érkeztem, szóval egész napos utazás, plusz ugye költség. aztán előtte koszorúslány ruhát, és cipőt keresni, felpróbálni, ja a menyasszonnyal is jártunk menyasszonyi ruhát próbálni hetekig, hónapokig.

aztán a szállás, a nászajándék, stb. stb. sima vendégként is, ruha, esetleg cipő, én se járok mindennap ilyen helyekre, hogy nagyon tudjak válogatni, hogy mit veszek fel...

a menyasszony vendégeinek az idejét és pénzét rabolta, gyerekes, önző dolog volt a részéről.

2014. nov. 25. 21:28
 96/186 anonim ***** válasza:
12%

utolsó: kit érdekel a te ruhád meg cipőd? :D kérdezte valaki?

leírta világosan hogy mindenki kb a szomszéd faluból jött, valaki öltönyt e vett, nem hiszem hogy nagy kár érte őket

2014. nov. 25. 21:34
 97/186 anonim ***** válasza:
84%

nem olvastam el mind a milliónyi hozzászólást, nem olvastam, hogy mindenki a szomszéd faluból jött. de tökmindegy, nem ez a lényeg.

hanem, hogy ha én vendégként elmegyek egy esküvőre, direkt ezért kérek szabadságot, mondjuk, meg költök rá, veszek új ruhát, cipőt, utazok, stb. akkor nehogy már ez legyen, ne pazarolják mások az én időmet és pénzemet.mondják le az esküvőt előtte, ez így nagyon nagy tahóság, és nem csak a menyasszonnyal szemben.

2014. nov. 25. 21:44
 98/186 anonim ***** válasza:
66%

Ha nekem lenne a rokonom a vőlegény, akkor én örültem volna neki, hogy megszabadul egy ilyen nőtől, és jól tette, hogy nem csendben dobta.

Most komolyan, akik a ruhavásárlás, ajándék témakörön pörögnek.

Tegyük fel a rokonod 2 nappal az esküvő előtt megtudja, hogy a leendő házastársa máris félrek...rt. Lemondja az esküvőt. Az igaz, hogy akkor az útiköltség megmarad, de minden másra jóformán el van költve a pénz. Akkor is azt gondolnátok, hogy vette volna el/ment volna hozzá inkább, csak mert megvan az új ruha?

Nem értem! Ajándékpénzt nyilván így sem adtak, minden más így is úgyis megvan, kivéve az esküvő napján felmerülő költségeket (értem alatta az utazás és esetleg szállás költségeit).

Szerintem meg jól tette a vőlegény, hogy nem hagyta, hogy végképp hülyét csináljanak belőle. Nem értem, hogy miért neki kellett volna sunnyogni és csendben intézni a dolgokat, ha már ilyen jóravaló nőt fogott ki, aaz apósjelölttel együtt, aki ráadásul tudott róla, és még támogatta is a dolgot?

2014. nov. 25. 21:52
 99/186 anonim ***** válasza:
37%

oké, neked minden esküvőre kell új cipő, ruha. nekem pl. nem.

ha elmennék egy esküvőre és ez lenne, nem érdekelne, jót röhögnék a nőn, utána ott maradnék enni-inni, végül is az ő dolguk hogy nem házasodnak össze.

amúgy lehet előtte 1 héttel történt akkor meg az emberek nagyrésze már megvett mindent. kaját se lehet lemondani meg semmit, akkor már nem jobb ha legalább a násznép fele jól érzi magát? de.

2014. nov. 25. 21:54
 100/186 anonim ***** válasza:
70%
Sztem akik ottmaradtak bulizni,nem mások,mint a kérdező és a tizenéves haverjai😄persze csak ha igaz a kérdés,amit erősen kétlek.
2014. nov. 25. 22:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!