Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/154 A kérdező kommentje:
Azt mondta még tegnap, ha nem izgulnék rajta ennyit, lehet magától is összejöhetne a szeptemberi esküvő (és előtte a munka). De nem könnyű derűsen látni a helyzetet a munkapiacon, mikor hiába tanultam annyit, mégsem kellenek a pályakezdők.
2013. dec. 17. 11:22
 82/154 anonim ***** válasza:
78%
Szóval nagyjánból 6 éve laktok együtt, ez nem elég élettapasztalatnak?? Szerintem bőven! 6 év alatt már bőven kiderül, hogy tudtok-e együtt élni. Előtte nem voltak fura kijelentései, amióta együtt vagytok? Tényleg érdekel.
2013. dec. 17. 11:22
 83/154 anonim ***** válasza:
78%

Persze, pont olyan világot élünk, hogy magától jöjjön a munka. Anyám. Mit akar, alkalmazottat vagy feleséget?

Ez a pasi nem százas.

2013. dec. 17. 11:26
 84/154 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy izgulsz rajta, én is ugyanígy vagyok vele, de ez természetes. :)Itt nem azon múlik, hogy izgulsz-e vagy sem ennek semmi köze az esküvőhöz. Én is izgulok a munka miatt, mégis megtartjuk jövőre a lagzit. Ez ilyen egyszerű.

Szerintem az sem túl jó, hogy már 2 éve vagytok jegyben, mármint, hogy az eljegyzés és esküvő között már túl sok idő fog eltelni véleményem szerint.

2013. dec. 17. 11:27
 85/154 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdezõ neked valóban még élettapasztalatra van szükséged, mert nem látod világosan, hogy mi zajlik veled.

A párod nagyon jól érzi magát melletted, amig kedve van hozzád.Nagyon furcsa kijelentéseket tesz, de te tudod,te ismered, sok sikert!

2013. dec. 17. 11:28
 86/154 anonim ***** válasza:
78%
Még annyi, hogy mi már azért nem akartuk húzni-halasztani a lagzit, mert így is amikor esküszünk 1,8 éve leszünk jegyben. Már nem akartuk 2015-re áttolni. Szerintem a jegyesség is max 2 évig jó, de utána már olyan régen volt, hogy olyan jelentőségtelennek tűnhet.
2013. dec. 17. 11:30
 87/154 anonim ***** válasza:
79%

Szóval ha izgulsz kapsz gyűrűt és az esküvő magát megszervezi? Ahhaa

Mi tanultál?

2013. dec. 17. 11:32
 88/154 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem értem a kérdésed...én a munka miatt izgulok.
2013. dec. 17. 11:35
 89/154 anonim ***** válasza:
78%

És ha izgulsz akkor előbb lesz? Nem.

Egyáltalán milyen keresel? Mit tanultál?

2013. dec. 17. 11:36
 90/154 A kérdező kommentje:
Nem lesz előbb, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy legyen. (mérnök)
2013. dec. 17. 11:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!