Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/154 Je Veux ***** válasza:
87%
Igen, ez is érdekes. A TE lakásotokban éltek! Lényegtelen, hogy a szüleid támogattak vele, attól még a tiéd. Ez semmit se számít?!
2013. dec. 16. 19:00
 42/154 anonim ***** válasza:
81%

Kinézem a pasidból, hogy képes bármiben felezni, ahogy előttem írták is pl pelenka vagy ha tápszeres lesz a baba abban is?

Ő nem akar családot, veled biztos nem, mert ha annyira komolyan gondolná akkor 32 évesen nem a kifogásokat keresné!

Egy férfi aki komolyan gondolja az nem kerülgeti a forró kását!!

Csak egy példa: Vőlegényem 30 éves, 2 éve járunk jegyben, jövőre lesz csak az esküvőnk és nem a kifogások miatt.

Házat vettünk, azt újítottuk fel és többre nem lett volna keretünk, lehetett volna 2 tanús esküvőnk is, de viszont olyan esküvőt akartunk ahol ott van mindenki aki számít így inkább vártunk vele.

Szóval, hogy egy kicsit reálisan lásd, hogy egy 30-as éveiben járó férfi milyen is valójában!

2013. dec. 16. 19:01
 43/154 Je Veux ***** válasza:
70%
*lakásodban
2013. dec. 16. 19:01
 44/154 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a fiú számára ez sokkal inkább gazdasági kapcsolat, mint érzelmi :(
2013. dec. 16. 19:02
 45/154 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy érzem, hogy én jobban ragaszkodom hozzá, mint ő.
2013. dec. 16. 19:21
 46/154 anonim ***** válasza:
80%

No és ha azt mondanád neki, hogy te meg albérleti díjat vársz el cserébe, hogy ott lakik a te lakásodban, arra mit szólna?

Mert kb ugyanolyan szinten van a két dolog...

Férfiként mondom, hogy tiszta idióta a vőlegényed...főleg, ha az igyekezetet egyébként lehet látni rajtad a keresést illetően.

2013. dec. 16. 19:39
 47/154 anonim ***** válasza:
92%
Most olvastam,hogy a szüleidtől kapott lakásban laktok,akkor meg baromira nem jogos ez a kijelentése. Meg ráadásul mindent megteszel,hogy munkát találj. Ülj le vele és beszéljétek át a dolgokat.
2013. dec. 16. 20:03
 48/154 anonim ***** válasza:
92%

Az embert azért szeretik, ami...

nem pedig azért, amivé válni fog.

Ez baromság.

Ez nem az az ember, akit én szeretnék, ha én lennék Te:)

Gondold meg...

2013. dec. 16. 21:06
 49/154 anonim ***** válasza:
86%
Én csak azt nem értem, hogy szerinte mi lesz, ha sosem leszel biztos egzisztenciával rendelkező nő? Oké, hogy addig nem hézasodtok össze, de ha sosem sikerül? Akkor emiatt szakítani fog, vagy keres mást? Ha így áll a helyzet, akkor éna helyedben meggondolnám ezt az egészet. Mikor eljegyzett a párom SEMMILYEN munák, fizetésem, jövedelmem, egzisztenciám nem volt, egyetemista voltam aztán pályakezdő. De ő szeretett így is, ez sosem volt téma. Nem amiatt szeretett belém, hogy emnnyi pénzt viszek neki haza. Úgy kezdtük el szervezni az esküvőt is, közben kialakult, találtam munkát, azóta egyre feljebb léptem, 3 év után már mgas pozicóban dolgozom, és kétszer annyit keresek mint ő. Persze, ennek örül nagyon, de ha nem így lett volna, akkoris úgyanúgy szeretne, és elvett volna. Én biztos nem tudnám lenyelni, hogy cska akkor akar elvenni, ha már nem tudom emnnyi pénzem lesz.
2013. dec. 16. 22:57
 50/154 anonim ***** válasza:
88%

És ha jövőre se találsz szakmádba vágó melót? Akkor kidob?

Dolgozol, próbálkozol. Szerintem ez a fontos.

2013. dec. 17. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!