Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?
Sziasztok!
6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)
19:08
Senki sem mondta, hogy fizessen csak a srác, gondolom a kérdezõnek a szülei fizetnék.Egyébként ez jogos is lenne, régen is igy volt, hogy a 2 szülõ fizette a lagzikat, tudomásom szerint.
13 megírta az igazságot!
Ha mondjuk találsz munkát dolgozol, dolgozol, aztán mégiscsak elküldenek... mert a mai világban NINCS OLYAN HOGY BIZTOS MUNKAHELY!
Akkor mi lesz? Elválik tőled vagy mi a szar?
Nálunk úgy volt, hogy az esküvőnk előtt 1 hónappal küldtek el engem, meg még sok más emberkét is. Akkor már minden le volt szervezve az esküvőre. Ezért nem mondtuk le. Marhaság lett volna. Elvesztettünk volna kb 50 ezer forintot ezért. Ez meg nem fért bele. Hogy kidobjuk a pénzt az ablakon.
Összeházasodtunk, közben kerestem munkát. Addig mindent én csináltam itthon. A pasis dolgokban a férjem is segített, de a háztartást én vezettem egyedül.
Aztán a férjem vesztette el a munkáját. 2 hét múlva már talált másikat. Utána nem sokkal én is találtam. Végig támogattuk egymást, sose szűnt meg a szerelem, és semmi ilyesmi. Szóval már mindketten dolgozunk. És ha megint elvesztené valamelyikünk a helyét, akkor is támogatnánk egymást. Ez az igazi házasság!
Ha mindig mindenki arra várna hogy biztos munkája legyen, a büdös életben nem házasodna senki, vagy még több válás lenne...
Szerintem a pasid csak addig maradna veled amíg dolgoznál. Ha véletlen elvesztenéd a munkád, akkor elhagyna....
Így én biztos nem mennék hozzá a helyedben. Hogy gyakorlatilag csak az kell neki hogy pénzed legyen...Ez nem szerelem. De te tudod...
27/N
14.57-es jelentkezem! :)
Nagyon örülök!!!!
Meglátod minden rendben lesz és én úgy gondolom,hogy nagyon is érett felfogású a párod!
Lehetőséget akar neked adni,hogy kicsit kiteljesedj...mint nő emberileg ,egzisztenciálisan.
Hidd el ,hogy egy férfi szereti ha önálló a felesége,vagy legalább is el kell velük hitetnünk :)
Légy egy kicsit körmönfontabb...koncentrálj kicsit magadra,hidd el hamarosan ő akar majd "bebiztositani"
magának :)))
Szóval,örülök nagyon ,hogy igy halad a dolog!
Kiváncsi leszek majd a fejleményekre,irj ha meglesz az esküvő időpontja :)))
Köszi,hogy írtál!
Minden jót kivánok,az élet minden területére nektek!!! :)
"A"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!