Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?
Sziasztok!
6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)
Minden pályakezdőnek nagyon nehéz, kb majdnem mindegy mit végzel. Én is pályakezdő vagyok és minden álláshirdetés úgy kezdődik, hogy min. 1-2 év munkatapasztalatot várnak el. Pályakezdő meg hogy rendelkezzen ennyivel? Hát sehogy!
nagyon kevés a pályakezdőknek való álláshirdetés. Amúgy meg rengeteg a munkanélküli egy állásra kb átlagosan 500 önéletrajz érkezik. Na ebből meg kicsi az esélye, hoyg behívjanak, nem hogy még felvegyenek. Szóval én átérzem ezt a dolgot, mert baromira nem könnyű. Amúgy ahol szakmai gakorlaton voltál ott nem tartottak volna meg?
Nekem pocsék szakmai gyakorlati helyem volt, ezért nem is maradtam.
Istenem, most őszintén kérdező, nem veszed észre, hogy te is a kifogásokat keresed ami a pasidat illeti?
Mert akármit mond te csak véded mint anya a gyerekét mert nem vagy képes felfogni, hogy ez a pasi a büdös életben nem fog elvenni!!!
32 évesen ő mit tett le az asztalra, hogy ennyire nagy szája van? Saját házat biztos nem! Van egyáltalán megtakarítása? És nem 100-200e Ft gondolok.
És kérdező tévedsz attól, hogy főzöl, mosol, takarítasz még nem állsz a saját lábadon, mivel nem a saját pénzedből állod ezeket hanem a szüleid pénzéből.
Majd ha lesz saját kereseted és te tartod fent magadat akkor igen a saját lábadon állsz, addig nem!
És a másik, hogy ő visz el moziba, fürdőbe igen és? Ez nem nagy pénz, a mozit tegyük fel megjárjátok 5000 Ft-ból hű de sok... látod te is csak védet őt!!
Olyan emberhez ragaszkodsz aki hozzád nem? De kérdem én miért???
Félsz kilépni egy 6 éves kapcsolatból? Félsz, hogy 26 évesen nem találsz új pasit magadnak? Vagy mitől?
Kérdező, egyébként boldog vagy ebben a kapcsolatban? Boldoggá tesz ez a férfi Téged?
Mert én nem hiszem, hogy így boldog tudnék lenni,ha a párom ilyeneket mondana nekem és így viselkedne velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!