Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vkiről tudom, hogy nem fog tudni eljönni az esküvőnkre, azért illik meghívni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Amikor apám meghalt, abban az évben volt az unokatestvérem esküvője, tudták, hogy nem mehetünk el mert gyászolunk ennek ellenére meghívtak minket, sőt másnap az anyukája hozott nekünk a tortából, hidegtálból, sütikből stb. Később a fiatal pár ugyanúgy eljött hozzánk megköszönni, hogy "voltunk az esküvőn" mint a többieknek. Tőlünk akkor kaptak ajándékot is.
2/7 A kérdező kommentje:
Az esküvőnk körül fog szülni a barátunk felesége. Nyilván nem várjuk el, hogy eljöjjenek, főleg, hogy 300 km-re kellene utazniuk.Köszi a választ!
2013. dec. 15. 21:03
3/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés! Én úgy voltam vele, hogy illik, már legalább a gesztus miatt, de mikor meghívtunk az esküvőnkre egy rokont, aki messze lakik és akkor volt olyan két-három hónapos a kisbabája, csúnyán megsértődött miatta. Úgyhogy most már végképp nem tudom.
4/7 anonim válasza:
Illik. Ez a gesztus azt jelenti, hogy szívesen látjátok, ha eljön. Az olyan izé, hogy azért nem hívjátok meg, mert úgysem tud jönni... kicsit olyan szagú, mintha egy meghívón spórolnátok.
5/7 anonim válasza:
Ez esetben felhívnám őket, hogy tudok a körülményeikről, és nem is várom el, hogy eljöjjenek, de ennek ellenére postázni szeretnék nekik meghívót, mert szívem szerint azt szeretném, hogy ott lehessenek velünk azon a napon. Ha valaki ezen megsértődik, arra nem tudok mit mondani. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Csak azért merült fel,mert már jártunk úgy,hogy mi sem tudtunk elmenni egy esküvőre,és aztán el sem küldték a meghívót,pedig akarták,hogy menjünk.Engem ez meglepett anno,én is úgy gondolom,hogy illik.Kérdés megválaszolva!:-)Köszi!
2013. dec. 15. 21:31
7/7 anonim válasza:
Mi az ilyeneknek megmondtuk, hogy meghívjuk, szívesen látjuk, de megérjük azt is, ha nem tud eljönni, nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!