Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy illik meghívóknál?
Van mindenkinek egyforma meghivó az esküvőre, és egy külön "betétlap", a vacsorára meghivottaknak a meghivóba pótlólag mellé téve a boritékba.
mindenképpen meghivókat adjatok mindenkinek.
telefon, email felejtős!!!!
Én nem tudom, mert írják, hogy kétféle meghívó, vagy betétlap...stb. de ha én kapok egy meghívót, honnan tudom, hogy valakiében van egy betétlap? Mindenképp szóban is ki kellene emelni, hogy csak a szertartásra szól a dolog, de igazából ezt sosem értettem, rém kínos az egész...
Én biztosan mindenkit meghívnék mindenhova, akit meg nem akarok a bulin látni azt a szertartáson sem. Szerintem nagyon megalázó ilyen csak szertartásos meghívót kapni. Én el sem szoktam menni az ilyenre. Nem illik. A mi köreinkben legalábbis bocsánat, de nagy taplóság, és nem elfogadott.
6-os, 7-es kérdezném:
miért taplóság valakit szertatásra hivni és vacsorára nem?
A fél utca kiváncsi volt fiamék esküvőjén a vőlegényre-menyasszonyra.
Most hivtam volna el őket vacsorára??? ne vicceljetek már!!!!
Van egy meghivó, amiben értesitenek az esküvőről, a szertartás idejéről, helyéről.
A rokonoknak, közeli barátoknak pedig van hozzá külön egy vacsorára invitáló lap.
mit kell ezen ennyit kinlódni?
namááá(( mindenkit vacsorára(((
Na meg aztán mit szólnának a szomszédok, hogy meg sem nézhetik a szomszéd kislány esküvőjén, hogy milyen menyasszony? (bocsi(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!