Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt hogy illik meghívóknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy illik meghívóknál?

Figyelt kérdés
Olyan 60 főt szeretnénk meghívni az esküvőre viszont vannak olyan családtagok,ismerősök akiket nem szeretnénk meghívni a vacsorára a lakodalomra de a templomira igen!Külön szöveggel küldjek nekik meghívót vacsora meghívás nélkül?Kell e nekik külön meghívó vagy elég egy telefonhívás vagy email? :) Hogy szokták ezt?
2013. okt. 18. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
kétféle meghívó kell, így egyértelmű a dolog
2013. okt. 18. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle, igen. Telefonon, e-mailben udvariatlanság. Maximum lehet előre szólni, hogy megy a meghívó.
2013. okt. 18. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
"templomba jöhettek de utána kocc van"
2013. okt. 18. 19:26
 4/8 gömbicica ***** válasza:
100%

Van mindenkinek egyforma meghivó az esküvőre, és egy külön "betétlap", a vacsorára meghivottaknak a meghivóba pótlólag mellé téve a boritékba.

mindenképpen meghivókat adjatok mindenkinek.

telefon, email felejtős!!!!

2013. okt. 18. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Kétféle meghívó kell.
2013. okt. 18. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Én nem tudom, mert írják, hogy kétféle meghívó, vagy betétlap...stb. de ha én kapok egy meghívót, honnan tudom, hogy valakiében van egy betétlap? Mindenképp szóban is ki kellene emelni, hogy csak a szertartásra szól a dolog, de igazából ezt sosem értettem, rém kínos az egész...

Én biztosan mindenkit meghívnék mindenhova, akit meg nem akarok a bulin látni azt a szertartáson sem. Szerintem nagyon megalázó ilyen csak szertartásos meghívót kapni. Én el sem szoktam menni az ilyenre. Nem illik. A mi köreinkben legalábbis bocsánat, de nagy taplóság, és nem elfogadott.

2013. okt. 19. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha nem érzed magadhoz olyan közelinek az illetőket, akkor a szertartásra minek hívod meg őket? Nálunk egy meghívó volt, egy vendéglista. Jött mindenki mindenhova. Ne bonyolítsd túl :)
2013. okt. 21. 15:36
 8/8 gömbicica ***** válasza:

6-os, 7-es kérdezném:

miért taplóság valakit szertatásra hivni és vacsorára nem?

A fél utca kiváncsi volt fiamék esküvőjén a vőlegényre-menyasszonyra.

Most hivtam volna el őket vacsorára??? ne vicceljetek már!!!!

Van egy meghivó, amiben értesitenek az esküvőről, a szertartás idejéről, helyéről.

A rokonoknak, közeli barátoknak pedig van hozzá külön egy vacsorára invitáló lap.

mit kell ezen ennyit kinlódni?

namááá(( mindenkit vacsorára(((

Na meg aztán mit szólnának a szomszédok, hogy meg sem nézhetik a szomszéd kislány esküvőjén, hogy milyen menyasszony? (bocsi(

2013. okt. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!