Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
 111/154 anonim ***** válasza:
100%
Igen a kérdezõ ugy néz ki, hogy minden mindegy a pasival kapcsolatban, csak vegye el. Kérdezõ még elõtted az élet, lesz másik kapcsolatod, ne szurd el az életedet, hiszen többen ezt mondjuk, csak te nem akarod észrevenni.
2013. dec. 17. 12:39
 112/154 anonim ***** válasza:
74%

Egyik sem felnőtt!

Egy 26 éves, akit a szülei tartanak el.

Egy 32 éves, aki ezt kihasználja.

Nem tudom melyik a rosszabb

2013. dec. 17. 12:39
 113/154 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretem őt, sok jón és rosszabbakon is túl vagyunk már 6 év alatt, de kitartottunk mindenben egymás mellett és segítettük a másikat. (inkább a párom felém történő támogatására gondolok. Lelkileg, anyagilag)
2013. dec. 17. 12:43
 114/154 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezem én, fel nem tudom fogni, hogy miért a szüleid segítenek, ha ott a kedves párod aki veled lakik? Vagy a kaját, rezsit a szüleid fizetik, a párod meg gyűjti a fizuját a számláján? Na ez szép.
2013. dec. 17. 12:49
 115/154 anonim ***** válasza:
17%
Szüleidnek nem ciki, hogy 26 évesen még semmire sem vitted és nekik kell eltartani?
2013. dec. 17. 12:51
 116/154 anonim ***** válasza:
80%
Ez tényleg érdekes. A szüleid adtak lakást, ők támogatnak a pasi mit csinál? Mert azért ez, hogy meghív, ha mentek valahova, lássuk be, a minimum.
2013. dec. 17. 12:51
 117/154 A kérdező kommentje:
Képzeld nem ciki, tudják hogy nagyon sokat tanultam a diplomámért, ahogy most mindent megteszek hogy legyen munkám! Hálás vagyok nekik azért hogy ennyit tudnak segíteni nekem.
2013. dec. 17. 12:52
 118/154 A kérdező kommentje:
Bocsi 116-os hozzászoló, nem neked akartam - kezet adni.
2013. dec. 17. 12:54
 119/154 anonim ***** válasza:
35%
A pasi helyében én is ezt csinálnám> itt egy elkényeztetett nő, aki fizet mindent, ő meg gyűjt, aztán ha jön egy nő, akit tényleg szeret, akkor kocc.
2013. dec. 17. 12:54
 120/154 anonim ***** válasza:
78%

Oké, szerintem itt nincs miről beszélni, mert látszik, hogy szereted a párod és nem fogsz vele szakítani ami nyílván a Te döntésed és ez csak rátok tartozik.

Viszont, én a helyedben, ha nem is szakítás, mert szereted, akkor mindenképpen tartanék egy kis szünetet. Mármint addig a srác költözzön haza, Te meg ott maradsz a lakásban és mindketten újra átgondoljátok a dolgokat.

Csak pár hónapra gondoltam. Majd akkor szerintem kiderül, hogy mennyire fontos avgy neki és hogy hajlandó-e küzdeni érted.

2013. dec. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!