Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
 121/154 A kérdező kommentje:
Ha ismernél, tudnád hogy nagyon messze áll tőlem az elkényeztetettség. Mivel úgy érzem már nem kapok érdemleges válaszokat, így megköszönöm azoknak akik "normális" válaszokat adtak és tényleg segíteni akartak. Üdv!
2013. dec. 17. 12:58
 122/154 anonim ***** válasza:
79%
Az nem ciki, hogy valaki támogatja a gyerekét. Ugyanis majd ha lesz gyereked, feltétel nélkül fogod szeretni és segíteni amiben csak tudod. Ezt hívják szülői szerepnek. Pláne, ha még meg is tehetik. Itt nem ez a baj. Hanem, hogy a párod aki veled lakik, miért nem száll bele a közösbe ha már berakta a se..gét a lakásodba. Mire gyűjt? Itt és most van az ideje annak, hogy besegítsen anyagilag is, ha ezt nem teszi meg tényleg egy jobb nőre vár aki miatt ott fog hagyni. Én nem bíznék benne.
2013. dec. 17. 12:59
 123/154 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, kaptál érdemi választ, csak nem érted meg. Ez a pasi nem szeret, csak kihasznál. Ha neked ez nem tetszik attól még érdemi válasz. Ha lenne önérzeted, ezt nem hagynád, hogy így bánjanak veled.
2013. dec. 17. 13:00
 124/154 anonim ***** válasza:
23%
Szavazz le, meg nyomd a piros kezeket. Akkor is ez van, mindent a segged alá a tettek, a pasi meglátta a lehetőséget és beleült. Itt nem ő a hülye, ő nagyon is okos, az hogy néha elvisz egy moziba, azzal megnyugszol:) Menj hozzá ás írasd rá a lakás felét :P
2013. dec. 17. 13:01
 125/154 anonim ***** válasza:
32%
Mert ha elveszíthetsz valamit, akkor rögtön rájössz, hogy milyen fontos is a számodra. Szóval én ezt tenném. Ha meg utána nem akar visszahódítani, hanem belenyugszik, akkor meg szakítanék a helyedben, mert akkor tényleg nem szeret Téged és csak áltattad magad. De ha küzd, akkor se add be rögtön a derekad, kíváncsi vagyok meddig hajlandó érted küzdeni. Ez egy jó teszt arra, hogy kiderítsd valójában mennyire vagy neki fontos.
2013. dec. 17. 13:02
 126/154 anonim ***** válasza:
87%
De amúgy akkor felesleges volt a kérdés feltétele. Mert, Te már rég eldöntötted, hogy Te nem is akarsz vele szakítani és csak véded. Szóval mi igazából hiába írjuk, hogy ez a srác csak hülyének néz Téged, az a baj, hogy nem látsz a rózsaszín ködtől, mert annyira szerelmes vagy belé. Mindenesetre, nehogy hozzá menj, mert az lenne szerintem életed legrosszabb döntése.
2013. dec. 17. 13:15
 127/154 anonim ***** válasza:
83%

"Mindenesetre, nehogy hozzá menj, mert az lenne szerintem életed legrosszabb döntése."

Ez nem fog megtörténni, ebből nem lesz házasság, ez a férfi nem fogja feleségül venni a kérdezőt, arra ugyan várhat! :)

2013. dec. 17. 13:25
 128/154 anonim ***** válasza:
78%
Akkor a probléma megoldva. :) Viszont, így meg még éveket pazarol el ez a srác mellett...
2013. dec. 17. 13:26
 129/154 anonim ***** válasza:
80%

Irta a kérdezõ, hogy õ is ott lakott a szülei házában és nem fizetett semmit sem.

Valaki irta, hogy tartsatok szünetet, és akkor minden eldõl, valóban ez lehetne egy teszt.

2013. dec. 17. 13:42
 130/154 anonim ***** válasza:
79%
Igen, ezt én írtam. :) Én ezt tenném, szerintem megérne egy próbát. De így meg minden a régiben marad, ha nem tesz semmit a kérdező, szóval nem lesz így okosabb.
2013. dec. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!