Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/154 anonim ***** válasza:
85%
Mérnökivel nem találsz? Mindenhova azt keresnek...
2013. dec. 17. 11:40
 92/154 A kérdező kommentje:
Hát nem sajnos. Pedig lelkes vagyok, motivált, de nincs elég szakmai tapasztalatom és néha a túlképzettség is ürügy.
2013. dec. 17. 11:42
 93/154 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem izgulnék rajta ennyit, lehet magától is összejöhetne a szeptemberi esküvő (és előtte a munka)"

:DDDDDDDD Meg vagyok fázva, mint a kutya, teljesen sz..r hangulatom van, de ezen a kérdésen én olyan jót elkacarászok itt. :D

2013. dec. 17. 11:43
 94/154 anonim ***** válasza:
70%
8évig tanultál és nem dolgoztál?
2013. dec. 17. 11:43
 95/154 anonim ***** válasza:
88%
Az a szomorú, hogy szerintem ebben semmi vicces nincsen, hogy a srác 32 éves fejjel így viszonyul a 6 éve együtt élő barátnőjéhez. Ez inkább siralmas!
2013. dec. 17. 11:45
 96/154 A kérdező kommentje:
Igen, alapképzés 3,5 év + mesterképzés 2 év, a kettő közt meg angol nyelvvizsga és diákmunka volt. Most egy fél éve keresek munkát.
2013. dec. 17. 11:45
 97/154 anonim ***** válasza:
26%
Hát 26 évesen nulla tapasztalattal...szerintem sehova nem kellesz, de a szülők úgyis eltartanak
2013. dec. 17. 11:50
 98/154 anonim ***** válasza:
88%
Végigolvastam minden hozzászólásod, és tartom a véleményem: ez a pasi egy vicc. Ha 6 év nem volt elég, hogy meglásd, akkor még 6 se lesz elég. Majd úgy 15-20 év múlva jön a felismerés... kár lesz érte. Ennyire lenéző viszonyban, ahol majd a másik megengedi, mire vágyhatok és gondolhatok, soha nem élnék. De mindenki azt a virágot szagolja, amelyiket leszakította. 20 év múlva lesz elég "élettapasztalatod" ahhoz, hogy megállapítsd, mit szúrtál el és mikor. N30
2013. dec. 17. 11:51
 99/154 A kérdező kommentje:
Nem célom, hogy eltartson bárki is, szeretnék megállni a magam lábán. Félig már sikerült (saját háztartást vezetek, főzök, mosok, takarítok), de tény, hogy még sajnos rá vagyok szorulva a szülői segítségre anyagilag. :S
2013. dec. 17. 11:52
 100/154 anonim ***** válasza:
39%
5,5 év alatt meglett volna a diplomád, és elhúztad 8 évig! Elég gyerekes vagy 26 évesen, meg lehet érteni a párodat. Vagy esküvőt is anyukáék fizessék?
2013. dec. 17. 11:54
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!