Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/154 anonim ***** válasza:
100%

Neki milyen egzisztenciája van?

Félretett pénz még nem az.

Meg neki miért nincs saját lakása? Nem keres eleget... kiköltöztetném a francba

2013. dec. 17. 08:42
 52/154 anonim ***** válasza:
94%

Egyet értek az előzővel. 32 éves a párod és a Te szüleidtől kapott lakásban laktok? Mert még érteném az ő érvelését, ha az ő lakásában laknátok, de így ehhez semmi joga!

Nem tart el Téged, mivel még a szüleid segítenek Téged pénzügyileg. Ő szeretne egy egzisztenciával rendelkező nőt? Ez így elég érdekes. Akkor 32 évesen neki miért nincsen még lakása? Mert valószínűleg nem is keres valami jól. De akkor ezek alapján minek támaszt neked követelményeket?

Kíváncsi lennék, hogy mit szólna, ha kiraknád a szűrét?

Mert abszolút nem vagy rá szorulva anyagilag, inkább ő van rád szorulva, mivel a Te lakásodban lakik.

2013. dec. 17. 08:46
 53/154 anonim ***** válasza:
100%

Lakbért fizet?

Végül is te lakásod, ő meg csak ott lebzsel INGYEN? Vagy ha ő akkora arc, akkor vegyen egy lakást...

2013. dec. 17. 08:52
 54/154 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha ezt a kérdést egy férfi írta volna ki, hát minden utolsó ri.ancnak lehordanák...És jogosan.

Kérdező!

A vőlegényed nem szeret téged, tessék felébredni!! Neked már most nagyobb egzisztenciád van, hiszen többmilliós lakásban laktok ami a TIÉD. Te azt szeretnéd, hogy fejlődjön a kapcsolatotok őneki a házasságban fontos az a pénztárcádban van és a munkaszerződésedben? Tudod egy kapcsolat pont arról szól, hogy feltételek nélkül szeressük a másikat és kiállunk mellette a bajban. Nem pedig, hogy csak akkor szeretlek és veszlek el, ha van munkád és pénzed. Undorító. Még akkor sem szabadna hozzámenni egy ilyen emberhez, ha megfelelnél a feltételeinek!!

2013. dec. 17. 09:37
 55/154 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a barátnőjét hordanák le ri.bancnak nem a kérdezőt. :)
2013. dec. 17. 09:38
 56/154 A kérdező kommentje:
Tegnap este az egészet megbeszéltük, nyíltan és őszintén, azt mondta, hogy félre értettem a dolgot, az egzisztencia és a biztos anyagi háttér a családalapítás miatt fontos, nem a házasság miatt. Ebben igaza van, de én még jövőre nem szeretnék babát. Azt is mondta, hogy még nincs elég élettapasztalatom a házassághoz. Próbálok türelmes lenni mindennel szemben (magammal is) és most tényleg az a legfontosabb, hogy találjak munkát.
2013. dec. 17. 09:51
 57/154 anonim ***** válasza:
95%

Igen, az igaz, hogy a családalapításhoz kell a pénz.

DE, könyörgöm, hogy legyen elég élettapasztalatod? Majd az a házasság alatt alakul ki szerintem. Nem tudom meddig akarja húzni, halasztani a dolgot, mert Ő már 32 éves, Te meg 26. Már bőven benne vagytok mindketten a házasulós korban. Nekünk jövő augusztusban lesz a lagzink, párom 26 én meg 25 leszek akkor. Mi még néha picit gyerekesek vagyunk, de már mondketten úgy gondoltuk, hogy nagyon szeretnénk már jövőre összekötni az életünket. Amúgy pedig mindketten nagyon komolyan gondolkodunk a házasságról és gyereknevelésről, szerintem ebben a korosztályunkból jó pár embert megelőzünk.

2013. dec. 17. 09:59
 58/154 anonim ***** válasza:
90%

Neki mennyi pénze van? Úgy könnyű félrerakni, ha ingyen lakik nálad..

Élettapasztalat? Mi kéne? 2 világháború?

2013. dec. 17. 10:00
 59/154 anonim ***** válasza:
85%

Sok sikert neked is a munkakereséshez. :) Ha viszont már lesz biztos munkád, akkor nyugodtan hozd fel neki újra a lagzi kérdést. Kíváncsi vagyok, akkor hogyan fog reagálni.

Amúgy nem hiszem, hogy éretlen és túl tapasztalatlan lennél egy esküvőhöz. :)Én sem érzem magam annak hozzá.

2013. dec. 17. 10:03
 60/154 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem tudom, mi 7 éve vagyunk együtt, a 7. évfordulónkon házasodtunk, de nem azért ilyen sokára mert vártuk, hogy a másiknak pénze legyen hanem mert 17 évesen jöttünk össze , kicsit hamar lett volna a házasság. De együtt voltunk csórók és most együtt vagyunk normál állapotban.

Én nem értem az olyan házasságot ami azért köttetik, hogy több pénz legyen egy fedél alatt.

És ha lesz egy jó munkád, összeházasodtok majd elveszíted akkor mi lesz? Váltok? Atyám....

2013. dec. 17. 10:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!