Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért gondolkodunk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó88 kérdése:

Miért gondolkodunk ennyire másképp az esküvő témáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nagyjából ugyanennyi ideje együtt is lakunk. 2 éve kérte meg a kezem, de az esküvő még várat magára. Én nagyon szeretném, ha jövőre lenne, de ő inkább még várna vele még egy évet. Azt mondja, hogy ő egy egzisztenciával rendelkező nőt szeretne feleségül venni. Egyenlőre még pályakezdő diplomás vagyok, nem sikerült még munkát találnom a szakmámban, de nagyon igyekszem. Nagyon szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, mert szeretem amit tanultam és önálló, anyagilag független dolgozó nő szeretnék lenni. Mondtam neki, hogy nekem nem fontos a hatalmas lagzi, és nem azért szeretnék hozzámenni, hogy eltartson, hanem egy következő, fontos lépcsőfoknak tartom a kapcsolatunkban a házasságot. Ha felhozom a témát, hogy legyen jövőre az esküvő, legalább az időpontot tűzzük ki (én szeptemberre gondoltam, hogy addig tényleg tudjak rendesen munkát találni és gyűjtögetni), úgy érzem mintha ő fülrágásnak érezné a dolgot. Ha nem mondom, magamban tartom a dolgokat és rosszkedvű vagyok emiatt, megkérdezi mi a bajom. Nem akarom őt sem piszkálni, mert nem ez a rendje a dolgoknak, de ha magamban tartom, hogy rosszul esik, az is rossz. Hogy találjam meg az arany középutat vagy tényleg minden menyasszony így be van sózva? Próbálok türelmes lenni, mind a munkakeresés/esküvő témát illetőleg, de nagyon nehéz. (26 L és 32 F)

2013. dec. 16. 17:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/154 anonim ***** válasza:
92%

"Azt is mondta, hogy még nincs elég élettapasztalatom a házassághoz."

Áááááááááááááááááááááááááááááááááá! Anyám borogass! :DDDDDD

2013. dec. 17. 10:13
 62/154 anonim ***** válasza:
91%
Látom, egyelőre jól megetetett. Nincs elég élettapasztalatod, na ez külön tetszett. Ilyen hülye kifogást még nem hallottam.A bombabiztos háttérről meg annyit, hogy jön egy betegség vagy baleset isten ne adja, aztán oda a lóvé...akkor milesz? Ott fog hagyni a kakiban, erre mérget vehetsz. Te úgy gondolod, hogy ez a gondolkodás helyes? Mert akkor hajrá menj csak hozzá, de nem érdemel meg téged.
2013. dec. 17. 10:15
 63/154 anonim ***** válasza:
82%

Lakhatok nálad 6 évig ingyen?

Mert akkor én is sok pénzt félre tudnék rakni!

2013. dec. 17. 10:15
 64/154 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, 6 éve vagytok együtt ennek a kapcsolatnak már réges régen meg kellett volna érnie egy házasságra. Amúgy szerintem is csak etet Téged. Folyton csak a kifogsokat keresi, ez nagyon nem jó jel. Én így a helyedben nem merném összekötni vele az életemet. Ahogy a többiek is írják, mi van ha elveszted az állásod vagy megbetegszel? Akkor elhagy és nem számíthatsz rá? A házasság pont arról szól, hogy nem csak a jóban, hanem a ROSSZBAN is együtt maradtok és segítitek a másikat.
2013. dec. 17. 10:19
 65/154 anonim ***** válasza:
86%

Neki ez így kényelmes:

ingyen lakás, gondolom háztartást te vezeted, szex is van. De mivel papír nincs, így könnyen le tud lépni...

2013. dec. 17. 10:22
 66/154 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem hiszed, tedd próbára. Meg fogod látni, hogy cserben hagy. Ha ezek után hozzámész, nagyon buta vagy.
2013. dec. 17. 10:24
 67/154 anonim ***** válasza:
90%

Mert a vőlegényed azzal a plusz 6 évvel aztán tényleg nagyöreg és mindent tud a világról, mi? Nevetséges...

Ki ő, az édesapád, hogy életvezetési tanácsokkal lásson el? :D

Hülye kifogások helyett a beszélgetés során nyíltan elmondhatta volna, hogy idefigyelj Maris, én még nem akarok házasodni legalább 3 évig. Hajlandó vagy így velem maradni, elfogadni ezt? Mert ha nem, akkor inkább ne pazaroljuk egymás idejét. Főleg ne ő a tiédet.

Ez tiszta beszéd lett volna, és így nem elméleteket kellene most gyártanod, hanem döntened: kell a kapcsolat így, vagy nem.

2013. dec. 17. 10:29
 68/154 anonim ***** válasza:
90%
Ha elvenne abban sem lenne sok köszönet. Sosem fog egyenrangúnak tekinteni, odavan a +6 évével. A gyerekeitek előtt sem lesz semmilyen tekintélyed. Én ezt a pasit ki-asznám, azon a címen, hogy élettapasztalatot gyűjtök most pár évig.
2013. dec. 17. 10:32
 69/154 anonim ***** válasza:
92%
Ő arra van úgy oda, hogy 26 éves kora óta a 20 éves barátnője lakásában lakik????
2013. dec. 17. 10:34
 70/154 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy a szüleid mit szólnak ehhez a kapcsolathoz? Mármint mit szólnak ahhoz, hogy az ő pénzükből vett lakásban lakik a 32 éves barátod?
2013. dec. 17. 10:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!