Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendéglista, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendéglista, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kis esküvőt tervezünk vagyis csak a szűk család és barátok lennének ott, akikkel tartjuk a kapcsolatot.

Na most, 3 unokatestvérem van, nem ismerjük a párjukat ettől függetlenül hívjuk meg őket is? Már egy ideje együtt vannak, de nem találkoztunk még velük.

2013. dec. 11. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Nos, én úgy lennék vele, hogy vagy az összes meghívott hozhatja a párját, vagy senki. :) Főleg ha már egy ideje együtt vannak, ebből nekem nem az jön le, hogy épp a múlt heti bulin szedték össze egymást... Legalább egy remek alkalom lesz megismerni az esetleges új családtagokat ;-)

Úgy veszem ki a szavaidból, hogy csak azokat hívjátok meg, akik tényleg fontosak nektek, ezért valószínűleg az a három unokatestvér is fontos tagja a családnak, én ebben az esetben nem akarnám elvárni tőlük, hogy az állandó párjuk nélkül jöjjenek. Csak abban az esetben ha rajtuk kívül más se hozhatja el a párját. Én így érezném igazságosnak.

2013. dec. 11. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Mai napra sok az esküvői cécó.Persze hívd meg őket,itt az alkalom az ismerkedésre.Mondjuk ha a párom nem kívánatos lenne az esküvőre el sem mennék.Rokon ide vagy oda
2013. dec. 11. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekünk végül is mindegy, csak nálunk közre játszik az anyagiak is.

Csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor mi a teendő.

2013. dec. 11. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy az első válaszoló is írta, úgy tűnik, a három unokatesó tagja a szűk családnak, tehát közeli, fontosabb családtagok, ha már tartós kapcsolatuk van, nem várhatjátok el tőlük, hogy a családi eseményekre a párjuk nélkül jöjjenek. Ilyen helyzetben együtt hívnám meg őket.
2013. dec. 11. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Tudom, hogy számítanak az anyagiak..

De..

A témát amit érintek a gyakorin mindig fujjogják (sok esetben jogosan, sok esetben kevésbé jogosan)

Ha az ember elmegy esküvőre, akkor a lehetőségeihez mérten visz nászajándékot...

Manapság senki nem ad x-edik mikrót, ..stb...

Tulajdonképpen nem lesz az többlettköltség..

Én is utálom, amikor valaki azért hív meg embereket, mert majd mennyi pénz jön be, meg előre azzal számol...most is csak azért hoztam fel, mert nem hiszem, hogy 3 ember fogyasztása számítana (hacsak nem 15-20 főről van szó..)

Szerintem illik a párokat is hívni, és nem csak az illem miatt.

/nálunk egy kerekebb szülinapra is jönnek/

2013. dec. 11. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly ezért nem mentem el egy unokatestvérem esküvőjére. Igaz csak ritkán tartottuk a kapcsolatot, de ismerték a párom, akivel több mint 4 éve éltem akkor együtt. Ők is azt mondták, csak a családot akarják meghívni. Én ezt tiszteletben tartom, de nekem a vőlegényem már a családhoz tartozik, ha nekik nem, akkor nagyon sajnálom.
2013. dec. 12. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!