Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelki terrorizálás ellen mit lehet tenni?
Ne csináljatok egyáltalán esküvöt. Az erre szánt pénzt költsétek el egy nászútra és haázsodjatok össze titokban.
ha haza értek már csak mindenki örülni fog nektek.
Rokonoknak meg kell mondani, hogy ez a ti esküvőtök úgyhogy ne ezen akarják kiélni a saját elképzeléseiket.
Ha ők így terrorizálnak akkor ti meg mondjátok azt, ha gőzerővel akarjátok ránk tukmálni, amit nem akarunk akkor nem is házasodunk sőt szakítunk és mindenki nézhet ki a fejéből mert a ti hibátok lesz!
Persze ezt alaposan begyakorolnám a pasimmal.
Aztán nézhetnek.
Ez a ti esküvőtök a ti nagy napotok nehogy már elrontsák mások mert nem értenek veletek egyet meg mi illik meg mi nem.
Álljatok már a sarkatokra akkor is ha megsértődnek! Ha nekik ennyire nem fontos, hogy ti mit akartok akkor ti se figyeljetek oda. A nagyikák meg maradjanak otthon később majd gőzerővel sajnálják, hogy nem voltak ott egy megismételhetetlen pillanatnál.
Egyébként meg ne hidd, hogy tényleg kimaradnának belőle, ők lesznek ott elsőnek az összes vendég közül, hogy az első sorban ülhessenek.
Ha meg mégis otthon maradnak akkor meg jobb is.
Szerintem vonjatok vissza mindent egy időre álljatok le az egésszel és akkor talán észbe kapnak.
A következő nekifutásnál viszont senkivel ne beszéljetek meg semmit, közöljétek az időpontot és, aki jön az jön, aki nem az kimarad és bánhatja.
esküvőn mindig van botrány, sértődés, ha már így álltok hozzá itt is lesz. Ráadásul a ti pénzeteket szórják??
Hogy mit csinálnék? Amit csináltunk, 2 tanú, csak a szülők és testvérek. Semmi több. Nem volt se nagynéni, se nagymama, a pénzt meg lakásra költöttük. Ha meg ezen is bepöccennek, akkor nem kellene őket meghívni. Ez nem a kivagyiságról meg rongyrázásról kellene, hogy szóljon, hanem a párról. Sok boldogságot és ne hagyjátok magatokat.
Istenem de utálom az ilyen embereket!
Meg undortó dolog,hogy "akkor megyünk el,ha ezt,meg azt meghívjátok!!!"
Ez most az ő esküvőjük,vagy a tiétek?
Ez nem teadélután,meg általános iskola,hogy "én dumcsizni akarok a Pistikével,üljön mellém,ha ő nem jön az osztálykirándulásra,akkor én sem megyek!"
Mi ez,1. osztály?
"Az esküvőt saját pénzből finanszírozzuk, illetve apukám segít be (elváltak, neki mindegy, hogy hány főt hívunk,"
Akkor meg?
Nehogy már majd ők eldöntik,a ti esküvőtökön,a ti pénzetekből,meg az apádéból,hogy kit hívtok meg!
Ez pofátlanság,akkor maradjanak otthon.
Én egy ilyen kijelentésre, hogy "...akkor én sem megyek el" simán közölném az illetővel, hogy jó, akkor kihúzlak a vendéglistáról. Ennyi.
De szerintem Nálatok a legjobb megoldás az, ha fogjátok magatokat és két tanúval elmentek összeházasodni.
Én is simán bevágnám,ekkora bunkósság után,
"hogy nem jössz el?
Oké,akkor kihúztalak drágám,menj el a szomszédoddal/barátoddal valahová trécseljetek,igyatok meg egy kávét,de ne az én esküvőmön akarjatok baráti összejövetelt rendezni önkényesen,zsarolással!"
Ne haragudjatok kérdező,e ti is hibásak vagytok,én nem vagyok bunkó,de ismernek,tudják hogy a taplóságot gyűlölöm,engem ezzel senki sem tudna zsarolni,hogy "akkor nem megyek!"
Eleve ha elkezdeni variálni,megkérdezném,hogy "Bocsánat,segítettél valamivel,hogy ennyi ismerőst meg tudjak hívni?" illetve "kinek is lesz az esküvője?
"az enyém??" "én kérek elnézést,mert azt hittem ti házasodtok,mivel ennyire rendezkednétek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!